Kinek hogy sikerült ma az emelt biológia érettségi?
Figyelt kérdés
Ti kb. hány százalékra számítotok? Mi ment jól és rosszul?2014. máj. 14. 12:53
1/52 anonim válasza:
Elég vegyes érzéseim vannak...voltak egyszerű feladatok, de komplexek is. A sajtos, a vesés és a nyirokkeringéses ment jól, az ökológiás és növénytanos kevésbé. Százalékot nem nagyon tudnék még mondani, de holnap 8 után megírom, ha meglesz a megoldókulcs. :D
És neked?
Sok sikert nektek a holnapi kémiához!
2/52 A kérdező kommentje:
Pontosan ugyan így érzem én is. Az esszének nagyon örültem, szerintem jó volt a téma, lehetett róla írni(nyirokkeringés). De volt olyan, ami nem ment annyira, mint szerettem volna. Ilyen volt pl. az enzimes, meg a birkás feladat. Ott már az ábra értelmezésére ment el fél napom :D
2014. máj. 14. 14:10
3/52 A kérdező kommentje:
Neked is sok szerencsét hnapra ! :D
2014. máj. 14. 14:10
4/52 anonim válasza:
Az esszé tényleg korrekt volt szerencsére. :D
Milyen szakra szeretnél menni?:)
5/52 anonim válasza:
En nam tudom eldonteni mert apro elnezeseken annyi pontot lehet vesziteni.. majf holnap kemia utan osszeszamolom kb :-D
6/52 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg sok pont mehet el az apró elnézéseken is. Nem tudjátok, mikor lesz "nem hivatalos" eredmény? Am ÁOK, ha minden jól megy majd :)
2014. máj. 14. 15:41
7/52 A kérdező kommentje:
mármint "nem hivatalos" megoldások !
2014. máj. 14. 15:44
8/52 anonim válasza:
nekem 84 pontos lett (100-ból) a javítókulcs alapján :DDD
9/52 anonim válasza:
8as írd meg még mindegyik emeltes kérdésre h 84 pontos lett légyszi
10/52 A kérdező kommentje:
Gratulálok, nekem olyan 80 %-os lett javítókulcs alapján :/
2014. máj. 15. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!