Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tanultam semmit szóbeli...

Nem tanultam semmit szóbeli érettségire és holnap kezdődik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. jún. 19. 16:07
1 2 3 4 5
 21/50 anonim válasza:
86%

Jórészt szerencse kérdése ez érettségi. Nálunk is volt olyan, aki csak az első tételt tanulta meg, és azt húzta. Én meg mindet megtanultam, kivéve egyet. Na melyiket húztam? Hát persze, hogy azt az egyet. De az a vicc benne, hogy hibátlanul leadtam.

A lényeg a magabiztosság, hogy ne lássák rajrad, hogy nem tudod, és beszélj folysmstosan, mindenről, aminek kicsit köze van a témához.

2016. jún. 20. 06:59
 22/50 anonim ***** válasza:
75%
A tesóm magyarra semmit sem tanult, még ki sem dolgozta a tételeket, és pont azt húzta, amiben azt a művet kellett elemeznie, amit 3 héttel azelőtt olvasott el.
2016. jún. 20. 09:42
 23/50 anonim válasza:
93%

Én sem tanultam rá, és bár az eredményeim sem lettek túl jók, de felvételi pontok miatt fontos tárgyak jók lettek!

Próbáld meg at nézni azokat a dolgokat, amiről egyáltalán nem vagy képben, aztán lesz ami lesz!

2016. jún. 20. 09:51
 24/50 anonim ***** válasza:
56%

Az a baj, hogy én 5 évig semmit nem tanultam. Kb minden dogánál puskáztam. 😂😂

Írásbeli matekból pont kettes, töri majdnem 4-es lett (év vége előtt 1,5 héttel még 1,2-re álltam) magyar 1 ponton múlott a 3-mas. Bízok benne, hogy ha a szóbelire sem tanultam, meg lesz a kettes. Csak az a baj, hogy így nézem át a tételeket, és kb a 70%-nál azt sem tudom, hogy mi az. Talán ha 3-4x elolvasom a kidolgozott tételeket csütörtökig, akkor meg lesz a kettes.

2016. jún. 20. 12:28
 25/50 anonim válasza:
88%

Zanza TV!

Én szerdán érettségizek, most álltam neki és nagyon sokat segített. :)

Bár a 4 (12) év alatt bejártam, figyeltem órákon, de magolni sosem magoltam.

Töriböl az összefüggésekre figyelj, következtess a forrásból, használd az atlaszt intenzíven, de már a tanulásnál is! Sok-sok hasznos info van a hátuljába és a térképeken. :)

A nyelvtanból minden tételt nézz meg/hallgass meg.

Ha belegondolsz 60-80%-ig négyest kapsz és a 60 az csak egy kicsivel több, mint a tétel fele!!

Sok sikert! :)

2016. jún. 20. 16:15
 26/50 anonim ***** válasza:
87%
Emelt szinten 5-ös 60%-tól, közepen 80%-tól 5-ös. (Aki most kedvet kapott az emelthez, ahol már 33% 3-mas, 60% meg már ötös, közlöm, hogy a középszint meg az emelt szint között ég és föld a különbség. Sokkal nehezebb emelten ugyan azt az osztályzatot elérni, mint középszinten, hiába alacsonyabb a ponthatár)
2016. jún. 20. 19:18
 27/50 anonim ***** válasza:
15%
Na hogy sikerült, meghúztak ?
2016. jún. 20. 19:29
 28/50 A kérdező kommentje:
Na igen a zanza tv az nálunk is nagyon menő volt magyarból. Nem húztak meg és tök jók voltak a feleléseim. Mondjuk szerencsém is volt. Voltak akik nálam sokkal rosszabbak is voltak és póttételnél is csak nyögdécseltek. A "legrosszabb" a nyelvtan meg a töri volt de ott is mondtam jókat de azért ott többet kérdezgettek. Bioszból még egy kicsit volt egy rész amit összekavartam de am tök jó volt. Azt hittem sokkal rosszabb lesz.Viszont egy-egy felelés között nagyon sokat kellett várni. Azért be jött h a 4 évem alatt azért tanultam eleget meg órákon odafigyeltem sőt még előtte is átbeszéltünk egyet amit kihúztam. Nem buktam meg azért túloztam ezzel a nem tanultam semmivel de tegnap nagyon elfogott a pánik. Am nagyon segítőkészek voltak a tanárok és nem szemétkedtek.
2016. jún. 20. 19:47
 29/50 A kérdező kommentje:
Menni fog az 24-es szurkolok.
2016. jún. 20. 19:49
 30/50 A kérdező kommentje:
21-es tavaly voltam infóból és pont ugyan ez történt velem én már úgy voltam vele h szólok h én póttételt húzok, mert erről semmit nem tudok de aztán végül is mondtam vmit és majdnem max pont lett. Mondjuk hozzátett az is h az infótanárunk ultra jófej de akkor is a semmire nem adnak majdnem maxot szóval azért tudtam vmit.
2016. jún. 20. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!