Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek mi (volt) a kedvenc...

Nektek mi (volt) a kedvenc tantargyatok? Milyen tudomanyt kedveltek?

Figyelt kérdés
Nekem az angol a kedvencem. Mindent szeretek csak a muveszetet nem kedvelem.:O

2016. jún. 22. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fizika,gyönyörű képletek,gyönyörűen írják le az Univerzum működését,törvényeit!☺
2017. dec. 28. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Kémia, számomra nagyon érdekes, úgyszintén a biológia, meg valamennyire a matek. A természettudományokat nagyon szeretem, habár a fizika nem nagyon fekszik nekem, de szeretem az univerzummal, csillagászattal foglalkozó témaköröket. Egyébként, az idegennyelvekért is rajongok, mert jó érzés, ha több nyelven is ki tudom fejezni magam, valamint minden nyelv különleges, érdekes számomra. :) Irodalmat, mint tantárgyat soha nem szerettem, de kijelenthetem, hogy eddigi rövidke életem során már elolvastam minimum 1000 könyvet. :D

14/L

2018. ápr. 30. 22:10
 13/13 anonim ***** válasza:

Az álltalánosban:rajz,töri.

Közép suliban igazából csak a tanárok miatt:irodalom,angol. Amit saját magáért kedveletem az ott is a töri volt.

Meg az anyagismeret az valóban érdekes volt.

2018. máj. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!