Szerintetek felvesznek?
Annyira félek basszus. 320 pontom van érettségi által, plusz pontom sajnos nincsen.
Igazságügyi igazgatásira jelentkeztem Széchenyi Egyetemre ahol tavaly 292, előtte pedig 282, 280 volt.
Önköltségesre mennék természetesen. Szerintetek bent leszek? Mit tippeltek? Tudom hogy attól függ ki mennyire jó érettségit írt, de azért kíváncsi vagyok véleményekre.
Tanítót jelöltem meg még, de az nem tetszik már.
Nagyon álmom az igazságügyi
Tudtam, hogy megkérdezed, bár a pozitív válasznál nem vártál indoklást...
Szerintem megemelik a ponthatárt az államihoz. Azért 300 alatt ne legyen, de könnyen lehet, hogy még magasabb lesz.
1. Nem Ádámnak hívnak.
2. Tudom, hogy önköltségesre mész. Ezért írtam, hogy a ponthatárt a államiHOZ emelik meg, vagyis a jelentkezőktől függetlenül az önköltséges ponthatár ugyanannyi lesz, mint az állami. Ilyet szoktak csinálni, főleg ha alacsony a ponthatár.
Igazságügyin alapból rohadt magas a ponthatár államira.
450
nem hinném hogy emelik...
hát de az meg nem így működik basszus :D
nem emelgetnek önköltségesen csak úgy :D
Az akkor emelkedik ha a kollektíven emelik az alapponthatárt
De ez nem történt meg.
280 még mindig.
Attól függ az önköltséges ponthatára hogy ki milyen jó érettségit írt, mennyien jelentkeztek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!