Csak én látom úgy, hogy aki jó humánból, az biztos, hogy nem jó a reál tantárgyakból? ( lent )
Az elmélet felvetése- a humánosok nem jók reálból,de a reálosok reálból és humánból egyaránt jók- jogos, de a gyakorlat teljesen mást mutat.
Elég lenne azzal magyarázni,hogy minden ember más, de azért leírom a tapasztalataimat is.
Én humános vagyok,és sokszor vettem észre,hogy bizony hiába ,,magol" az ember, érteni is kell a dolgokat. A történelemben egymást követik az események, elindul egy történéslánc, és kapcsolódnak egymáshoz. Az irodalomban bele kell gondolni a dolgokba, elmélkedni rajtuk. A nyelvtanban pedig logika van. Ugyanakkor a reálban is van olyan,amit az embernek meg kell tanulnia,mert alap dolog,és azokra tud támaszkodni, így értheti meg a többi tanulmányt.
Hiába vagyok humános, 3 reál tantárgyból kaptam dícséretet, egyedül bioszból vagyok nagyon hülye xD
Egyik ismerősöm pedig reálos,jó tanuló,de egyszerűen nincsen idege a humánhoz. Irodalmi műveket egyáltalán nem olvas, az elemzéseket ráhagyja másra, a nyelvtant alig érti, a történelemnek pedig nem látja értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!