Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Altiszti Akadémia irásbeli,...

Altiszti Akadémia irásbeli, szóbeli?

Figyelt kérdés
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni azoktól akik már voltak az Altiszti Akadémián felvételizni.Én jövő héten megyek írásbelire és szóbeli elbeszélgetésre csak azt nem tudom ,hogy hogyan öltözdödjek fel . szerintetek egy utcai ruha amibe suliba is megyek vagy egy kockás vagy fehér ingbe és fekete farmerba menjek . Nem nagyon tudom hogy illik oda öltözködni szóval aki tudna segíteni mert volt már ott felvételizni annak nagyon szépen megköszönném.l?

2016. júl. 2. 00:37
 1/4 anonim válasza:

Rövidnadrágban semmiképp ne menj.

Próbálj jobban felöltözni, de nem kell nagyon kiöltözni.

2016. júl. 2. 00:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Először pólóban és rövid nadrágban akartam ,de megfogadom a tanácsd köszi ,amugy kockás ing az szerinted még elmegy?
2016. júl. 2. 01:12
 3/4 anonim válasza:

Mondjuk amit én leírtam az a Rendőrtiszti Főiskolára vonatkozik. De gondolom hasonlóan kell az Altiszti Akadémiára is felöltözni.

A kockás ing szerintem jó.

2016. júl. 2. 01:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ,ment a zöld nyíl
2016. júl. 2. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!