Van itt olyan diák, aki gimiben vagy általános iskola felső tagozatában több különórára jár/járt?
Figyelt kérdés
Ha igen, azt szeretném kérdezni, hogy tudjàtok e úgy csinálni (ha igen hogyan) hogy nem megy a tanulás rovására és van időtök mindenre. Szeretnék majd beiratkozni 3 különórára plusz még egy van a suliban, ami egy hetedik órában van de szeretném tartani minimum a 4-es átlagot (vagy az 5-öst). A különórák heti egyszer vannak és egy órásak. Szerintetek ez így lehetséges? Meg azért oda is kell gyakorolni (pl egy nyelvnél vagy egy hangszernél).2016. júl. 3. 16:59
1/2 anonim válasza:
Skype-on tanultam, úgy lehetséges volt 3 nyelv párhuzamosan. De az utazás sok időt elvesz, heti szinten, ha mindenhová csak fél óra kellett volna (de nem annyi, ugye), akkor is 3 óra tiszta utazás. Ez őrültség.
2/2 anonim válasza:
Általánosban én is sok mindent kipróbáltam. Valóban az időbeosztáson és az utazáson múlik. Ha sok holt időd lesz miatta, mert mondjuk várni kell vagy sokat kell utazni, akkor nem biztos, hogy megéri, ha jól el lehet helyezni őket időben, és élvezed, amit csinálsz (meg alapvetően elég könnyen megy a tanulás, és nem vért izzadva vannak most jó jegyeid), akkor nem különösebben megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!