Ha nekem külön van meg az írásbeli és a szóbeli nyelvvizsga, két külön bizonyítványban, azért ugyanúgy jár a többletpont egyetemi jelentkezésnél?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha pl van egy TELC írásbeli nyelvvizsgám, ès egy Euroexam-es szóbeli nyelvvizsgám, akkor azt majd az èrettsègi pontszámításnál komplex nyelvvizsgakènt fogják beleszámítani, ès megkapom èrte a 28 pontot? Vagy csak akkor számít komplexnek...
E-felvételiben töltöttem fel az adataimat, viszont az anyakönyvi -és bizonyítványszám miatt csak külön-külön tudom feltölteni a nyelvvizsgáimat.Mindkettő B2-es ECL (angol),kb.a szóbeli letétele után 1 évvel sikeres írásbelit is tettem. Ilyenkor a rendszer automatikusan...
A szóbelimet angolból ITK-Origonál csináltam (kétnyelvű) Az írásbelim DExam (egynyelvű). Ezek együtt államilag elismert komplex nyelvvizsgának számít, így adnak érte többletpontot attól függetlenül, hogy az Origo kétnyelvű, a DExam egynyelvű?
Teljes értékű lesz, mintha egy helyen csináltam volna?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!