Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mostani középiskolások! Ti...

Mostani középiskolások! Ti milyen gyakran csináltatjátok meg a házit a ChatGPT-vel?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 18:21
A kérdező szavazást indított:
Az összeset ChatGPT-vel oldatom meg
A matekot szoktam ChatGPT-vel
Az angolt szoktam ChatGPT-vel
A beadandónak, fogalmazásokat szoktam megíratni
Csak kérdezni szoktam ChatGPT-től, hogy mit hogyan kell, de én oldom meg
Csak leellenőrizni szoktam vele a dolgokat
Nem használom egyáltalán a ChatGPT-t házi feladat megoldásra
7 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Más. Csak azoknál a tanároknál csinálom GPT-vel, akik értelmetlenül sok házit adtak. 9.-10.-ben egy olyan némettanárom volt, aki minden órán adott 2-3 oldal házit. Én meg már órán megértettem az anyagot, nem akartam még egy órát az ilyen a-b-c feleletválasztós meg igaz-hamis feladatokkal tölteni, mindet GPT-vel csináltam meg. De értettem az anyagot, nem lett 5-ösnél rosszabb jegyem. Idén meg új némettanár van, akinek nincs házi feladat fétise, ha ad házit, akkor értelmeset (pl fogalmazás), amivel lehet fejlődni. Nála megcsinálok minden házit.

Matek fakton csak ellenőrzésre használom, vagy ha valami nagyon nem megy, akkor kérdezek.

Más tárgyakból nem használtam sose.

tegnapelőtt 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!