Miről csináljak ppt-t?

Figyelt kérdés
Ez a feladat infón
ápr. 28. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem részletezték a feladatot, akkor egy témakörről, ami nagyon érdekel téged. Első tippre 12 év körül lehetsz, szóval ötletek: minecraft szerverek, vonatok, repülők, Roblox cheatek, lovak, a kedvenc sorozatod, a tesód
ápr. 28. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

A ppt elején vess fel egy kérdést, és az utolsón válaszold meg. Pl: Hányan vagyunk a családban? Aztán felsorolod, kik vannak, és az utolsón összegzed: tehát öten vagyunk a családban.

És minden dián legyen legalább egy kép, és szöveg kevés legyen írva. A szöveget úgyis majd mondanod kell, azt fejben döntsd el, mit mondasz.

ápr. 28. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
Mi vezetett a fidesz valasztasi veresegehez. Ugyis a fel orszag errol okoskodik. Meg a politikai palyadat is megalapozhatja ha jol sikerul.
ápr. 28. 14:12
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Pl. a facebook/Microsoft/ Apple/ internet történe
ápr. 28. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem adott meg külön témkört a tanár, akkor bármiről, ami érdekel téged és könnyen össze lehet foglalni pár percben. Pl. egy autómárka, macskák, a Hold, egy ország, ahol jártál és tetszett, a kedvenc sorozatod/filmed/énekesed és még sorolhatnám.
ápr. 28. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Az előző óra anyagából.
máj. 1. 20:33

További kérdések:

Mássalhangzói törvényszerűségek, ez így helyes?

virágpor: nincs mássalhangzótörvény vállfa: részleges hasonulás érettségi: teljes hasonulás (írásban nem jelölt) géppel: rövidülés + hasonulás (kiejtésben) tanulja: összeolvadás

SOS. Elakadtam a fizika háziban néhány definícióval. A megjegyzésekbe írtam őket. Az a feladat, hogy két definíció közül ki kell választani melyik a...

"A csúszási súrlódási erő iránya megegyezik a két érintkező test egymáshoz viszonyított sebességének irányával". vagy a "A csúszási súrlódási erő iránya mindig ellentétes a testek egymáshoz viszonyított sebességével (a relatív elmozdulás irányával), hiszen a súrlódás...

Vajon mi lehet a megoldás?

Ez nem valós iskolai házi feladat, sokkal inkább ez ilyen itteni házi feladat. Elkezdtem rajta gondolkodni, hogy a kérdés csak a körpályát érinti, vagy a teljes körön belül érdekli a kérdezőt a válasz? Nekem utóbbi lenne a logikus, bár biztos vannak tőlem...

A mágneses erő és a gravitáció, Einstein térgörbületi hipotézisének magyarázata?

Mágneses erő és agravitáció Dolgozatot kell írja a mágnes erőről és a gravitációról. Elolvastam ezekről a témákról számos értekezést, de minél többet olvastam annál jobban összezavarodtam. Minden jó és szép emiket ezekről a jelenségekről leírnak, de kezdjük a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!