Miről csináljak ppt-t?

válasza:

válasza:A ppt elején vess fel egy kérdést, és az utolsón válaszold meg. Pl: Hányan vagyunk a családban? Aztán felsorolod, kik vannak, és az utolsón összegzed: tehát öten vagyunk a családban.
És minden dián legyen legalább egy kép, és szöveg kevés legyen írva. A szöveget úgyis majd mondanod kell, azt fejben döntsd el, mit mondasz.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
virágpor: nincs mássalhangzótörvény vállfa: részleges hasonulás érettségi: teljes hasonulás (írásban nem jelölt) géppel: rövidülés + hasonulás (kiejtésben) tanulja: összeolvadás
"A csúszási súrlódási erő iránya megegyezik a két érintkező test egymáshoz viszonyított sebességének irányával". vagy a "A csúszási súrlódási erő iránya mindig ellentétes a testek egymáshoz viszonyított sebességével (a relatív elmozdulás irányával), hiszen a súrlódás...
Ez nem valós iskolai házi feladat, sokkal inkább ez ilyen itteni házi feladat. Elkezdtem rajta gondolkodni, hogy a kérdés csak a körpályát érinti, vagy a teljes körön belül érdekli a kérdezőt a válasz? Nekem utóbbi lenne a logikus, bár biztos vannak tőlem...
Mágneses erő és agravitáció Dolgozatot kell írja a mágnes erőről és a gravitációról. Elolvastam ezekről a témákról számos értekezést, de minél többet olvastam annál jobban összezavarodtam. Minden jó és szép emiket ezekről a jelenségekről leírnak, de kezdjük a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!