1/2 anonim válasza:
1: pl. egy folyadékot felhevítesz a forráspontja fölé - a nélkül, hogy elgőzölögne. Utána általában felrobban.
2: ugyanez, ha lehűtöd a fagyáspontja alá. Utána akár egy kis rázásra is egy pillanat alatt megfagy.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszii!!! :)
2016. máj. 16. 19:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!