1/3 anonim válasza:
Ha szőlőcukorra//glükózra gondolunk , akkor az a következő: C6H12O6
Ha étkezési/nád/répacukorra // szacharózra gondolunk , akkor pedig: C12H22O11
2/3 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló mondja. Meg van még gyümölcscukor, tejcukor, meg vagy százféle cukor még. Melyikre vagy kíváncsi?
3/3 anonim válasza:
Mint a kokainé ha a megfelelő embert kérdezed :D.
De am #1-nek igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!