Hogy tudom megtantulni a fizikát?
Figyelt kérdés
Ha fizikát tanulok az elméleti rész mindig megértem tehát pl mi miért és hogyan történik de ha kapok egy feladatot már nem tudom hogy hogyan kell kiszámolni mert egyszerűen nem tudom megjegyezni a képletetszept. 15. 22:50
2/9 anonim válasza:
Akkor neked nem a fizikával van gondod, hanem a matekkal.
3/9 anonim válasza:
Nem kell megjegyezni minden képletet. Ha az elméletet tudod akkor a képletet is tudod az elméletből. A képletek mindd levezetésekből jönnek. Amúgy meg ha sehogyse megy akkor négyjegyű fv tablázatba minden benne van ami kell.
4/9 anonim válasza:
Ezért van a függvénytáblázat.
Egyébként az elméletet sem érted, ha alkalmazni nem tudod.
5/9 anonim válasza:
"Ha az elméletet tudod akkor a képletet is tudod az elméletből. A képletek mindd levezetésekből jönnek."
Persze, néha sok-sok sorból álló levezetésből jönnek a képletek.
6/9 anonim válasza:
Rossz irányból közelíti meg mindenki aki előttem írt...
Gondolom még nem vagy 18, úgy hogy szólj a szüleidnek és az osztályfőnöknek, hogy juttassanak be egy nevelési tanácsadóba. Ott megmondják mi a problémád forrása és szakvéleményt is kapsz ha van valami, ezáltal jogosult lehetsz több időre a dolgozatoknál és vizsgáknál, még a kressz vizsgán is van más lehetőséged mint a többieknek, haolyan nehézséged van.
7/9 anonim válasza:
#6 Szimplán lustaság a baja. Azt megjegyezni h F=ma (és még valszeg náluk vektorozni se kell, mert ugye itt vektor értékek vannak...) nem túl nehéz.
8/9 A kérdező kommentje:
Persze lustaságból tanulok órákat
szept. 18. 14:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!