Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Debreceni Ady Endre Gimn-ban...

A Debreceni Ady Endre Gimn-ban milyen kérdések tartoznak a "természettudományos" ismeretekbe?

Figyelt kérdés
Esetleg valahol találok ajánlott témaköröket? Fizika, kémia, biológia vagy földrajz tantárgyakból számíthatok kérdésekre?

márc. 5. 22:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Én 10 éve voltam ott felvételin. (Borzasztó ezt a számot leírni) Akkor is ugyanez volt a követelmény. Én azt húztam hogy mi a különbség a ragadozó és a növényevő állatok között. Nem volt nehéz, volt osztálytársam a szivárvány mint természeti jelenséget húzta és el kellett mondani miért alakul ki. Szóval változó, de szerintem nem mélységekben kérdezték a dolgokat. Amúgy felvettek, ott is érettségiztem, imádtam az Adyt:)
márc. 6. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!