Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit csináljak, ha a tanár...

Mit csináljak, ha a tanár olyan jegyet írt be nekem ami nem az enyém?

Figyelt kérdés

A teljes sztori:

Szóbeli feleletre írta be nekem, én először azt hittem eltévesztette a sort, szóltam is nek.

Erre ő azt mondta, hogy nem, az az én jegyem. Erre mondtam neki, hogy nem. Végül azt mondta utánanez. (A naplójában kereste de nem találta a nevem xd)

Anyám be is ment hozzá, de ők sem jutottak semmire. Azt mondta még beszél velem.

MIT CSINÁLJJJAAAAK! KÖSZÖNÖK MINDEN VÁLAAASZT!! HA LEHET GYORSAAAAN!😭😭😭

ápr. 15. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk megkérdezed, milyen jogalapon kaptad szerinte a jegyet, ha pl nem is feleltél?
ápr. 15. 18:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer kemiabol kihivtak a keresztnevemen szolitva, en inkabb lapitottam, a masik ugyanolyan keresztnevu meg vidaman kiment es otosre felelt. Mar beirta a tanar nekem, meg is dicserte a masik gyereket hogy vegre egy jeles, na akkor derult ki hogy az nem en vagyok. Be lett igerve hogy akkor engem is ki fog hivni jovo oran, es jol teszem ha tanulok mert nem akar javitgatni a naploban. Persze el lett felejtve.
ápr. 15. 18:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A tanár azt állítja 'emlékszik rá' hogy én voltam.

Amúgy azóta rájöttem, hogy szerintem a padtársamra gondol, és összekever minket, rosszul emlékszik.🙃

ápr. 15. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha jó jegyet írt be, akkor hagyd.
ápr. 15. 19:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Ha jó jegy lenne hagynám is de ez egy 100%os 1es (amúgy színötös vagyok)

És ez igazán számít mert leviszi az átlagom, amiért annyit dolgoztam 4esre

ápr. 15. 19:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Leírtak alapján sajnos azt kell mondjam, hogy törődj bele.
ápr. 16. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
A többiek nem emlékeznek a felelésre? A padtársaddal ennyire rosszban vagy, hogy nem segít neked ezt tisztázni?
ápr. 16. 21:02
 8/9 A kérdező kommentje:

De jóba vagyok a padtársammal, és emlékszik is mindenre, csak az a baj, hogy a tanár a felelés után nem mondott neki jegyet, ezért ez így nehezít

Plusz nem akar magának egy egyest

ápr. 16. 21:05
 9/9 anonim válasza:
Igazgatói iroda néha csodákra képes
ápr. 22. 00:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!