Nagyon gáz lenne 21 évesen orvosira menni?
Figyelt kérdés
Most fogok érettségizni, 5 éves gimibe jártam és évvesztes vagyok, jelenleg 20 éves. Minden vágyam ez az egyetem de sajnos egyrészt nagyon drága, ami miatt egy évet én szívesen dolgoznék mert az első két évben valószínűleg úgyse fogok tudni, másrészt sajnos közbejöttek a dolgok és nem érzem úgy, hogy sikerült volna igazán rendesen felkészülnöm a két emeltre. Kémia fakton írtunk próbaérettségit, az 78%-os lett úgyhogy az még akár idén is mehetne (főleg, hogy ez márciusban volt, azóta sokat tanulgattam), de a bioszt nem tudom… Sajnos azt talán nem vettem elég komolyan. Nem írtunk biosz fakton próbát de én érzem, hogy idén nem menne 65%-nál jobbra. Illetve ugye említettem az anyagiakat is. Szerintetek nagyon ciki lenne? Pszichiáter szeretnék lenni egyébként.ápr. 26. 00:47
1/8 anonim 

válasza:

Simán kezdik később is idősebben, illetve vannak, akik többször próbálkoznak a felvételivel is, mert elsőre/ másodjára nem jutnak be.
Szóval ha van rá lehetőséged, szerintem simán.
Annyit tudnék még ajánlani, hogy a 2 emeltet 2 különböző vizsgaidőszakban tedd le, úgy könnyebb szerintem
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:) Igen én is erre gondoltam. A kémia szerintem menni fog idén, a bioszt pedig jövő felvételi időszakig még kétszer megpróbálhatom. Meg ugye meg akarom várni a középszintű érettségik eredményét is, hogy azok hogyan sikerülnek. Ha jól, akkor olyan kimagaslóan magas eredmény nem is kell emelten végülis. (Persze sikerüljenek minél jobban)
ápr. 26. 01:04
3/8 anonim 

válasza:

Arra vigyázz, hogyha megvan az 5 tárgyad és a hatodik elégtelen, akkor a hatodik pótlásánál tanúsítványod lesz, ergo nem számítható belőle tanulmányi pont csak duplázás, tehát a közepek lényegtelen, milyenek utána, mert a biosz kémia számít.
5/8 anonim 

válasza:

Ha nem pucéran akarsz menni akkor nem ;)
6/8 anonim 

válasza:

Szerintem nálunk az átlag életkor eleve több volt, mint 20 év. Volt, aki pályát módosított és 26 évesen kezdte el, voltunk többen, akik hozzád hasonlóan halasztottak évet. Én 20 évesen kezdtem amúgy a fogorvosit, de PTE-n végeztem, ott együtt voltunk az elején az általános orvosokkal, így tudok róluk is nyilatkozni.
7/8 anonim 

válasza:

Nem gáz.
Az egyik osztálytársam 6. Próbálkozás után vettek fel az orvosira.
Ne add fel.
8/8 anonim 

válasza:

Ennyi ésszel igen. Legutoljára az általános iskolában volt téma, hogy mi ciki és gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!