Szóbeli érettségi?

Figyelt kérdés
Kedden fogom szóbelizni és nagyon félek tőle, mivel egy szót sem tanultam. Az írásbeli magyarból 41pont, töriből 38, angolból 96 pont lett. Az angoltól nem félek, viszont a többitől nagyon. Mennyire nehéz elérni a minimum pontot ami szükséges a szóbeli érvényességéhez?
jún. 15. 23:34
 1/3 anonim válasza:
100%
Én is kb ugyan így vagyok mint te. Még a pontok is hasonlók. Nekünk azt mondogatták a tanárok (magyar, töri) hogy beülsz elmondod a neved meg hogy milyen az idő és kész megvan az a 6-7 pont. Persze ironikusan, de én azzal nyugtatom magam hogy tényleg nem olyan nehéz elérni azt a pár pontot, főleg hogy jófejek a tanárok
jún. 15. 23:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Nagyon remélem, hogy tényleg így lesz, sok sikert neked is.
jún. 15. 23:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma voltam. Abszolút semmi tanulással meglett, nagyon egyszerű. Mindenkinek sok sikert és kitartást!
jún. 17. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!