Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon gáz, hogy nem szóltam...

Nagyon gáz, hogy nem szóltam semmit hozzá?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a tanítási gyakorlatom töltöm osztatlan tanárin és van egy tanításkísérő szemináriumunk, ahol a tanítási tapasztalatokat beszéljük meg. Nos, én a mai órán egy szót sem szóltam hozzá a beszélgetéshez és az óra végén az oktató ezt meg is jegyezte mindenki előtt.

okt. 28. 21:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%
Igen
okt. 28. 21:30
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
A legközelebbi hasonló alkalomra készülj föl alaposan és mindenképp "szerepeljél".
okt. 29. 03:50
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
Azért ne vedd annyira magadra. Az ELTE-től sem volt ez annyira szép.
okt. 29. 07:26
 4/16 anonim ***** válasza:
29%
*főleg hogy teljesen kezdő vagy. Belejössz majd később, most nincs is tapasztalatod.
okt. 29. 07:27
 5/16 Tom Benko ***** válasza:
89%
Ha már elmondtak az előtted szólók minden lényegeset, mit kellett volna mondanod? Esetleg pont ezt. B-szak?
okt. 29. 08:46
 6/16 A kérdező kommentje:

Ez matek tanári. Az összefüggő tanítási gyakorlatot kísérő szeminárium.

És igazából ez ilyen "kötetlen beszélgetés" formájú óra akarna lenni, ahol bárki felvethet nála felmerülő problémát, a többiek meg erre reagálhatna ötletekkel, javaslatokkal.

Én pedig nem vetettem fel semmit és nem is tettem javaslatokat és ezt vetette a szememre az oktató.

okt. 29. 09:12
 7/16 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem volt gondolatod, ötleted, sem pedig felmerülő problémád, akkor miért kellett volna hozzászólni?

Ilyenkor felesleges hozzászólni csak azért, hogy beszéljen az ember.

Van az a típus, aki "ha kell, ha nem" beleszól mindenbe, gondolatok nélkül, közhelyeket elsütve. Ez a rosszabb szerintem.

okt. 29. 09:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen, én is így voltam vele. Én a felmerülő kérdéseimet már megbeszéltem a mentorommal akivel jó a kapcsolatom. A többieknek pedig nem tudtam volna mást javasolni, mint amit előttem már elmondtak...
okt. 29. 09:27
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Mert a kompetenciaalpú tanárképzés szerves része az önreflexió. Úgy gondolhatta az oktató, hogy nem igazán sikerült ezt még elmélyíteni.
okt. 29. 09:33
 10/16 anonim ***** válasza:
69%

Direkt a gyakorlaton szerzett tapasztalataitokról, kérdéseitekről szóló szeminárium. MINDENKINEK.

Akinek semmi kérdése, semmi tapasztalata, semmi megszólalni valója nincs, az bizony nagyon csekély érdeklődést, gondolkodást, odafigyelést tanúsít.

Ha csak simán gátlásos, az is a pedagógusnak való alkalmatlanságot bizonyítja.

Nem csak gáz, hanem SZÉGYEN.

Nagyon ajánlom, hogy a következő alkalomra legyen több értelmes hozzászólásod, kérdésed - mielőtt sötét bunkónak könyvelnek el!

okt. 29. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!