Nagyon gáz, hogy nem szóltam semmit hozzá?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ez matek tanári. Az összefüggő tanítási gyakorlatot kísérő szeminárium.
És igazából ez ilyen "kötetlen beszélgetés" formájú óra akarna lenni, ahol bárki felvethet nála felmerülő problémát, a többiek meg erre reagálhatna ötletekkel, javaslatokkal.
Én pedig nem vetettem fel semmit és nem is tettem javaslatokat és ezt vetette a szememre az oktató.

válasza:Ha nem volt gondolatod, ötleted, sem pedig felmerülő problémád, akkor miért kellett volna hozzászólni?
Ilyenkor felesleges hozzászólni csak azért, hogy beszéljen az ember.
Van az a típus, aki "ha kell, ha nem" beleszól mindenbe, gondolatok nélkül, közhelyeket elsütve. Ez a rosszabb szerintem.

válasza:

válasza:Direkt a gyakorlaton szerzett tapasztalataitokról, kérdéseitekről szóló szeminárium. MINDENKINEK.
Akinek semmi kérdése, semmi tapasztalata, semmi megszólalni valója nincs, az bizony nagyon csekély érdeklődést, gondolkodást, odafigyelést tanúsít.
Ha csak simán gátlásos, az is a pedagógusnak való alkalmatlanságot bizonyítja.
Nem csak gáz, hanem SZÉGYEN.
Nagyon ajánlom, hogy a következő alkalomra legyen több értelmes hozzászólásod, kérdésed - mielőtt sötét bunkónak könyvelnek el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!