Elégedett vagy azzal az Egyetemmel,ahol tanulsz?
Figyelt kérdés
okt. 29. 10:58
2/8 anonim 

válasza:

válasza:Kicsit többre számítottam igazából. Első számonkérésen túl vagyok, ami nem volt igazán vészes. A vizsgák az anyag 2-3x átolvasásával teljesíthetőek lesznek elvileg. Illetve az órák között is van átfedés. Ez mesterképzés.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Nagyjából igen, bár vannak azért ellenszenves húzásaik. SZTE.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos nem. A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Karán tanulok mérnökinformatikusnak. A színvonallal és a tárgyak teljesíthetőségével nincs baj DE most tartok ott, hogy szakmai gyakorlatot kell keresni és vidéken sajnos igen kevés a lehetőség erre mert mint kiderült a gyakornoki pozik 90%a Budapesten van. Bele sem merek gondolni mi lesz így végzés után.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Igen, nem könnyű, második diplomám SZTE
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Nem igazán. Mármint ha összességében nézem, talán több a mínusz. ÁTE
8/8 anonim 

válasza:

válasza:Valamivel elégedett voltam, valamivel nem. Minden rendszernek megvannak a hibásan működő alkatrészei...
SZTE BTK
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!