Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha a 9. Evfolyamot elvegzem...

Ha a 9. Evfolyamot elvegzem technikumban aztan mennyi az eselye hogy atvesznek gimnaziumba 10. evfolyamra? Kituno voltam altalanos iskolaba, igen eros fekvelit irtam, es hajlando vagyok a gimnázium altal irt felveteli vizsgat megirni.

Figyelt kérdés

nov. 5. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szinte biztos, hogy van olyan gimi, ahová átvesznek - tanulóhiány van. Ahogy az is biztos, hogy van olyan teletömött elitgimi, ahová nem vesznek át.

Ami biztos, hogy különbözeti vizsgákat kell tenned tárgyakból, úgy mint 2. idegen nyelv, két természettudományos tárgy, meg biztos lesz valami tölteléktárgy is, szóval nem egyszerű.

nov. 5. 23:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kilencedikre van esélyed. Tizedikhez különbözeti vizsgát kell tenned az általad nem tanult tárgyakból. De ezt kevés gimi szervezi meg a kedvedért. Megkínálnak egy kilencedikkel, és kész.
nov. 5. 23:26
 3/5 anonim válasza:
100%
Ne zavarjon ha csak 9. osztályos lehetsz . Én külföldre menés miatt halasztottam gimibe menés előtt egy évet és nem maradtam le semmiről. Nem számít hogy 18,19 vagy 20 évesen érettségizel-e.
nov. 6. 06:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Megírod még egyszer a nyolcadikos felvételit (december elejéig kell jelentkezni az írásbelire) és jelentkezel gimibe. A jobb gimik nem szeretnek bajlódni az osztályozó vizsgákkal. Így a technikumból jövőjét sokszor elutasítják.
nov. 6. 07:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Jobb gimnáziumnak nem éri meg, hogy különbözetiket szervezgessen valaki miatt - és még akkor sem biztos a többi tárgyból, hogy pont azon a szinten vagy. Szóval vagy menj egy átlagos, átlag alatti gimibe (oda átvesznek),

vagy inkább kezdd elölről egy jobb helyen. Nem nagy kár az "évvesztés", sőt...

nov. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!