Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Információt szeretnék kérni a...

Információt szeretnék kérni a törökszentmiklósi Székács iskolával kapcsolatban. Mennyi az aránya a sikeres érettségit tevő diákok számának? És tudnak-e onnan felvételt nyerni felsőoktatási intézménybe? Az elmúlt 4-5 év érdekel inkább.

Figyelt kérdés

2025. nov. 19. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Konkrét információt nem tudok sajnos. Ha cél a továbbtanulás, akkor inkább lehet valamelyik szolnoki középiskolát választanám.
2025. nov. 21. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:

"Mennyi az aránya a sikeres érettségit tevő diákok számának? És tudnak-e onnan felvételt nyerni felsőoktatási intézménybe? Az elmúlt 4-5 év érdekel inkább."

Ha jók az eredményei, hirdeti magáról, tehát pl. a honlapján is közzéteszi, hogy milyenek ezek az arányok. De a kompetenciamérési adataikból is kiderülhet ez-az, ha rákeresel.

2025. nov. 22. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Ha nem írom meg a pót zh-t de több pontom van mint a minimum (91) akkor sikeres a tárgy, nem kell vizsgázni?

Azt mondták, ha elég pontunk van nem kell vizsgázni, de én 1 zh t kihagytam, és nem tudom hogyha nem írtam meg egyet de megvannak a pontjaim érvényes e?

Min múlik a sikeres felvételi a MOME-ra?

Főleg a második forduló érdekelne, ami interjú/prezentáció, illetve a harmadik forduló műveltségi tesztje, amire, úgy hallottam, nemigen lehet készülni. Mit néznek ilyenkor?

Egy kis nosztalgia! Nektek ( vagy a gyerekednél), anno mennyire volt szervezett, sikeres a digitális oktatás?

Én 2020-ban érettségiztem egy erősebb, de nem versenyistálló gimnáziumban (Újpesti Könyves Kálmán), nálunk szervezett volt: szinte minden tanár Discordon tartott órát, beandandók meg redmenta tesztek voltak, fel tudtunk készülni az érettségire, nem szereztünk jelentős...

A tapasztalataitok szerint mennyi idő felkészülni egy sikeres emelt történelem érettségire?

Sziasztok! A célom az lenne, hogy ősszel tegyek egy sikeres emelt történelem érettségit. Most nyáron szeretném elkezdeni erre a felkészülést. Én mindig 4-5 tanuló voltam a tantárgyból, így van egy biztos alaptudásom belőle. A családom nem igazán támogató a...

Milyen egy sikeres felvételit érő szakmai önéletrajz az Óbudai Egyetem MSc-jére?

Jelentkeztem az Óbudai Egyetemre MSC-re, és szakmai önéletrajz kell.A "szakmai önéletrajz" miben másabb,mint amit simán melókra adok be?Találtam egy OE-s doksit, valami ilyennek kellene lennie? Esetleg akinek volt sikeres MSC felvételije az elmúlt években, tudna valami okosságot mondani?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!