Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen Veszprémben élni és...

Milyen Veszprémben élni és egyetemen tanulni? Szeretitek a várost?

Figyelt kérdés

Debrecenből tervezek menni oda pszichológiát tanulni albérletbe, mivel van 3 kutyám. Ijesztő a hatalmas távolság, de egyben vonz is. Úgy tervezem, ha nem jön be, akkor egy év után átvesznek Debrecenbe (ha bizonyos feltételeknek megfelelek), és akkor hazaköltözök.

Érdekelne, hogy akik szintén messzebbről mentek oda, mégha nem is ennyire messzebbről, nekik milyen tapasztalatuk van eddig mind az egyetemmel, a várossal, az emberekkel? Minden érdekel. Előre is köszi!

jan. 8. 03:00
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Negyedakkora város, mint Debrecen, és ez kb mindenben megnyilvánul.
jan. 8. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én oda jártam technikumba és utána egyetemre. A feleségem hajdúszoboszlói volt és az egyetemen ismertük meg egymást.

Nagyon szerethető, kedves város. Ma is szívesen megyek vissza időnként. Imádom.

Gyönyörű a táj, közel a Balaton. Nem fogod megbánni, ha oda jelentkezel.

jan. 8. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig laktam ott, és hidd el, szép város. Tény, hogy a kovid ott is megölte a szórakozási lehetőségeket, de élhető kedves kis város.
jan. 8. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Veszprémi vagyok, egy évet laktam Debrecenben.

Veszprém nyert…

jan. 8. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Veszprémben a Vetési Albert Gimnázium milyen?

Úgy hallottam az még egy jó gimi Veszprémben a Lovassy mellett, oda meg nem akarok menni mert félek hogy túl nehéz lenne nekem.

Melyek a legjobb gimnáziumok Veszprémben?

Azt tudom, hogy a Lovassy a legjobb, de hát oda meg teljesítmény bekerülni. Vannak még ezen kívül jó gimik a városban?

Meg fog szűnni a tanárképzés a Veszprémben (Pannon egyetem+ Érseki főiskola)?

2021-ben 20+6=26 tanári szakpárt hirdettek meg Veszprémben2022-ben, és 2023-ban 16+5=21 tanári szakpárt hirdettek meg Veszprémben2024-ben 11+5= 16 tanári szakpárt hirdettek meg Veszprémben2025-ben (idén) csak 3+1=4 (!) tanári szakpárt hirdettek meg VeszprémbenHa így...

Veszprémben a Magister kollégiumba hány ponttól vennének fel? Pannon egyetemről van szó

Nem tudom, hogy felvesznek-e, még 1 hónap mire kiderül. De kíváncsi lennék, hogy van valami meghatározott ponthatár, amitől felveszik a kolisokat? Én nem vágyom nagy társasági életre, tényleg csak tanulni mennék :). Láttam, hogy vannak 2 ágyas szobák és 2x2-es...

Melyik iskolában írjam meg a felvételit Veszprémben?

Hamarosan le kell adni, és nem tudom hol írjam meg. Hallottam olyanokat hogy a Lovassyban szigorúan javítják, a Padányiban nyugodt a környezet stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!