A págizba szeretnék továbbtanulni. Összesen 47 pont lett a felvételi.A jegyeim mindig 4-5 volt.Van e esélyem?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fiam sporttagozatos gimibe szeretne menni. 63 pontos központit írt és a fontosabb tárgyakból 4,5 átlaga van (irodalom, nyelvtan, töri, fizika, kémia 4-es, matek, angol, biológia, földrajz, informatika 5-ös). Beírta a Vörösmartyt, Kölcseyt, Leöveyt, Csik-ot, TE gyakorlót és a Szent István szakgimit.
Láttam, hogy külön kiírták, hogy autoimmun betegségre nem jár többletpont, mint pl.: lisztérzékenység, de ha nekem egy jóval ritkább és "súlyosabb" autoimmun betegségem van, amiért édesanyám otthongondozási díjban részesül azért sem jár? Van valakinek tapasztalata...
Nagyon szeretnék bejutni oda, de nem tudom hány pontot kéne szereznem ahhoz hogy felvegyenek 9. osztályba. Esetleg a biológia szakról van valami tapasztalatotok?
Valahol azt írják, hogy 32, de valahol részletezik, hogy ha pl. négyes akkor csak 20, de ez egy 2017-es cikk azóta gondolom változtatták.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!