Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A págizba szeretnék továbbtanu...

Kovtun Maxim kérdése:

A págizba szeretnék továbbtanulni. Összesen 47 pont lett a felvételi.A jegyeim mindig 4-5 volt.Van e esélyem?

Figyelt kérdés

febr. 9. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
PÁGISZ-ban. Neked négyes-ötös? Ne viccelődjünk már.
febr. 9. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy leírd, hogy a győri vagy az ózdi suliról van szó! A sulinavigátor szerint a győribe bejutsz.
febr. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Melyik sporttagozatos gimibe lehet elég ez a pont idén?

Fiam sporttagozatos gimibe szeretne menni. 63 pontos központit írt és a fontosabb tárgyakból 4,5 átlaga van (irodalom, nyelvtan, töri, fizika, kémia 4-es, matek, angol, biológia, földrajz, informatika 5-ös). Beírta a Vörösmartyt, Kölcseyt, Leöveyt, Csik-ot, TE gyakorlót és a Szent István szakgimit.

Autoimmun betegségre nem jár plusz pont a továbbtanulásnál?

Láttam, hogy külön kiírták, hogy autoimmun betegségre nem jár többletpont, mint pl.: lisztérzékenység, de ha nekem egy jóval ritkább és "súlyosabb" autoimmun betegségem van, amiért édesanyám otthongondozási díjban részesül azért sem jár? Van valakinek tapasztalata...

Tavaly hány ponttal lehetett bejutni a Sashegyi Arany János Gimnáziumba? (Budapest)

Nagyon szeretnék bejutni oda, de nem tudom hány pontot kéne szereznem ahhoz hogy felvegyenek 9. osztályba. Esetleg a biológia szakról van valami tapasztalatotok?

Felsőoktatási felvételinél az okj vizsgáért hány pontot kapok?

Valahol azt írják, hogy 32, de valahol részletezik, hogy ha pl. négyes akkor csak 20, de ez egy 2017-es cikk azóta gondolom változtatták.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!