Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Képernyőfotót feltölthetek a...

Képernyőfotót feltölthetek a felvi-re az alkalmassági vizsgámról? (Óvodapedagógia)

Figyelt kérdés
Azon ugye nincs aláírás kézírással, hanem e-mail-ben kaptam egy dokumentumszerűséget.

febr. 13. 14:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Érdemes óvodapedagógus szakot választanom?

49 éves vagyok, szeretném továbbképezni magam, ugyanis van egy pedagógiai asszisztens szakmám. Az érettségim elég gyenge lett, annak idején nem érdekelt a tanulás (magyar: 51, matek: 29, töri: 46, német: 27, élelmiszer-kereskedő: 4, ped. asszisztens: 5-ös). Ugye...

Óvodapedagógus szakkal kapcsolatos kérdések?

1. Középfokú angol nyelvvizsgám van. Ha emelt lenne, akkor nagyobb eséllyel vennének fel? Vagy ez nem érdekes ezen a szakon? 2. Kevert depressziós szorongásos zavarral vagyok diagnosztizálva, gyógyszereket szedek rá. Az alkalmatosságin emiatt "megbukhatok"? 3. A...

Igazsagugyi igazgatasi, gazdalkodas es menedzsment,kereskedem es marketing vagy ovodapedagogus szak?

Ezeken a szakokon gondolkodom, melyiket lenne erdemes elvegezni? Leginkabb az lenne fontos hogy utana konnyen el tudjak helyezkedni es viszonylag jo fizetesem legyen

OKJ-s óvónő, óvodapedagógus, pedagógiai asszisztens képzés?

Sziasztok! A párom nagyon szeret gyerekekkel foglalkozni, és szeretne óvodában dolgozni. Úgy tudom, hogy már nem szükséges főiskolai végzettség, hanem egy OKJ-s papír is elég. Érettségije van, és más irányú szakképesítése, de munka mellett nem tud elkezdeni egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!