Örülni fogsz-e annak ha idén is lesz digitális oktatás mindenütt? Régi szép idők!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kérdező!
Honnan van az a tévképzeted, hogy megint online oktatás lesz a közokatásban? Bármit szívtál vagy ittál duplát kérek belőle.
Gondolom már nem vagy tanköteles és nem akarsz iskolába járni. Miért nem hagyod ott az iskolát, ha ekkora IQfighter vagy?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem bevált, hiszen kialudtam magam, nem volt zaj a kollégiumban, tudtam korábban lefeküdni...
Mindegy, hogy melyiket teszem le? Nálunk digitális kultúrát tanítanak.
Sziasztok, jelentkeztem felsőoktatásba, az az igazság estin csináltam munka mellett, így nem vagyok benn a témában annyira. A veszprémi Pannon Egyetemre jelentkeztem gépészmérnöknek. A kérdés hogy lehet-e középszintű matek érettségit duplazni? Ezek az...
Úgy alakult, hogy felvettek a Tóth Árpád Gimnázium AJTP szakára. Eleggé félek a szinfelmérőtől, különösen a digitális kultúrától, mert ilyen téren nagyon gyenge a mi sulink. Azért érdeklődök ilyen hamar, mert időben szeretném majd elkezdeni a felkészülést, illetve, ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!