Egyetemi továbbtanulás NJE gtk, vagy Budapesti egyetemek?
Elkezdtem jobban utánanézni a továbbtanulásnak. Az NJE GTK van közelebb, és valószínű, hogy tudnék szerezni duális képzésre céget, viszont rengeteg rosszat olvastam az ottani tanításról, és arról, hogy mennyire semmibe veszik az iskolát. Ha jelentkeznék, valószínűleg be tudnék kerülni a BGE-re vagy másik budapesti gazdasági egyetemre is.
Maradjak az NJE-nél, és majd próbáljak mesterszakot budapesti egyetemen? Vagy jobb, ha már az alapképzést is ott végezném?

válasza:Ha maradnal utana Kecskemeten es kornyeken, akkor valaszd azt. Ha Bp-n kepzeled el az eleted, akkor budapesti nagy egyetemek kozul valassz. Fontos, hogy hol epitesz kapcsolatokat.
Mesterkepzesre en nem nagyon alapoznek gtk-s szakoknal, a mester hozzaadott erteke szerintem elegge vitatott
Kapcsolódó kérdések:
Ilyen 350 pontot saccolok, ez hová lenne elég? Néztem a pannont valamint a soproni egyetemet is. Valakinek van ezekkel kapcsolatban tapasztalata? Màs véleményeket is meghagatok, esetleg javaslatokat. Alapból humán tárgyak jobban érdekelnek, jobban is mennek.
Tudnátok nekem ajánlani egyetemeket, ahol ezek a szakok/karok megtalálhatóak? Személyes tapasztalatok esetleg? Hamarosan itt vannak a nyílt napok, ha tudjátok mikor van az adott egyetemen, azt is megköszönöm!
Sajnos nagy dilemmában vagyok már egy hosszabb ideje, és nem igazán sikerül döntőre jutnom, pedig hamarosan közeledik a felvételi határidő. (Február 15). A szakot tudom, hogy nemzetközi gazdálkodást szeretnék tanulni, de a sorrend sehogysem alakult ki a fejemben. A...
Megvannak a célok,tervek de kell a B terv ha elrontanám az érettségimet,melyek a gyengébb egyetemek Budapesten?A szak most nem számít,egyébként sem vagyok még 100%ban biztos hogy mire akarok menni,úgyhogy mindent megnéznék
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!