Egy technikumos iskolában a 13. év végi jegyek bele számítanak a továbbtanulás esetén bármibe is?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Anyám nemrég eldöntötte, hogy én biológus leszek és, hogy egy jó technikumba menjek, de iskolát már nem mondott. Szeretném segítségeteket kérni. Tudnátok írni pár ilyen technikumot?
holnap felvételizek de nem tudom hogy mit válaszoljak arra a kérdésre hogy miért akarok oda járni
Mivel most 8.-os vagyok,és nem tudom melyiket jelöljem elsőnek. Szóval aki tudja milyenek ezek az iskolák akkor kérlek írjon róluk véleményt. Előre is köszönöm a válaszokat!
holnap felvételizek de nem tudo mit válaszoljak arra a kérdésre hogy miért akarok oda járni.
Olyan diákokat keresek, akik a kispesti Trefort Két Tanítási Nyelvű Technikumba járnak és elmondanák a véleményüket a suliról. Főleg az Elektronika&Elektrotechnika ágazat érdekel. Érdekel még vélemény az erzsébeti Eötvös Lóránd Technikumról is.Köszi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!