Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Nemzeti Közszolgálati...

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem mennyire jó?

Figyelt kérdés

ápr. 16. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az ott indított szakok 90%-át sehol máshol az országban nem indítják, ezért nincs összehasonlítási alap. A budapesti képzési helyen a tanárképzésen, és 1-2 bölcsészszakon kívül az összes szakjuk ilyen. Utóbbiak pedig mivel csak az idei évben jöttek létre, érdemi értékelést nem lehet róluk mondani, mert még senki se végezte el őket.
ápr. 16. 20:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Melyik szak???

A kibernyomozó vagy az osztatlan tanári?

Közlekedésben jó, a híre is jó. Eddig nem hallottam róla semmi elmarasztalót.

ápr. 17. 06:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mihez képest?
ápr. 17. 15:02
 4/4 Barbiica2 válasza:

Kedves Kérdező!

Második évem az NKE-n, Közigazgatás-szervező szakon, levelezősként.

Én szeretem magát az egyetemet szóval én azt mondom, hogy teljesen jó. :D

Tavaly már indítottak tanárképző szakot is, az még újdonság, ha esetleg érdekelhet.

ápr. 27. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

A magánbiztonsági alapképzési szak jó lehet másoddiplomának?

Az NKE-n láttam meg, mint civil képzés és a “biztonságipar” mindig is érdekelt

Nemzeti Közszolgálati Egyetem Víztudományi kar építőmérnök levelező képzés vélemények?(NKE-VTK)

Gondolkodom építőmérnöki levelezőt megcsinálni. Jelenleg nappali tagozaton vagyok egy másik egyetemen, nem akarom magam agyonterhelni. Érdekelne mennyivel könnyebb a levelező, illetve alapvetően úgy tudom levelezőre 1-2 napot kell bemenni, abszolút nem ismerem csak a...

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem kiberbiztonsági mesterképzésének elvégzését követően milyen területeken, illetve konkrétan milyen típusú...

Rendészeti szakirányon végeztem, érdekelne a kiberbiztonsági szakirány. Ilyen végzettséggel van-e lehetőség online munkavégzésre?

Mennyire fontos úszni tudnom?

A nemzeti közszolgálati egyetemre(NKE) tervezek tovább tanulni, azonban nem tudok úszni Mennyire fontos ez a sport az egyetemen? Kell -e tudnom egyáltalán? Van e úszás kötelezően?

Katonai nemzetbiztonsági alapképzési szakra kevés, vagy nagy eséllyel tudna jelentkezni (és felvételt is nyerni) egy olyan ember, aki csupán az...

Azért a nemzetbiztonsági ellenőrzöttségen túl van már. Vajon a parancsnokai ajánlanák-e őt erre a szakra "X" idő letelte után, és ha igen, akkor erre kevés, vagy nagy az esély a honvédség kötelékén belül?

NKE VTK levelező tapasztalatok. Most veszem fel a tárgyaimat. Ugye havi egy teljes hét (h-p) egy konzultáció. Valakinek valami tapasztalat ?

Na most 2-3 tantárgy van ami időpont miatt nagyon necces. 8kor kezdődik. 9-9:30nál előbb nem érnék oda. Persze beszélek az egyetemmel csak gondoltam hátha van itt akinek van tapasztalata. Mennyire együttműködőek ilyen téren?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!