A Nemzeti Közszolgálati Egyetem mennyire jó?

válasza:

válasza:Melyik szak???
A kibernyomozó vagy az osztatlan tanári?
Közlekedésben jó, a híre is jó. Eddig nem hallottam róla semmi elmarasztalót.
Kedves Kérdező!
Második évem az NKE-n, Közigazgatás-szervező szakon, levelezősként.
Én szeretem magát az egyetemet szóval én azt mondom, hogy teljesen jó. :D
Tavaly már indítottak tanárképző szakot is, az még újdonság, ha esetleg érdekelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Az NKE-n láttam meg, mint civil képzés és a “biztonságipar” mindig is érdekelt
Gondolkodom építőmérnöki levelezőt megcsinálni. Jelenleg nappali tagozaton vagyok egy másik egyetemen, nem akarom magam agyonterhelni. Érdekelne mennyivel könnyebb a levelező, illetve alapvetően úgy tudom levelezőre 1-2 napot kell bemenni, abszolút nem ismerem csak a...
Rendészeti szakirányon végeztem, érdekelne a kiberbiztonsági szakirány. Ilyen végzettséggel van-e lehetőség online munkavégzésre?
A nemzeti közszolgálati egyetemre(NKE) tervezek tovább tanulni, azonban nem tudok úszni Mennyire fontos ez a sport az egyetemen? Kell -e tudnom egyáltalán? Van e úszás kötelezően?
Azért a nemzetbiztonsági ellenőrzöttségen túl van már. Vajon a parancsnokai ajánlanák-e őt erre a szakra "X" idő letelte után, és ha igen, akkor erre kevés, vagy nagy az esély a honvédség kötelékén belül?
Na most 2-3 tantárgy van ami időpont miatt nagyon necces. 8kor kezdődik. 9-9:30nál előbb nem érnék oda. Persze beszélek az egyetemmel csak gondoltam hátha van itt akinek van tapasztalata. Mennyire együttműködőek ilyen téren?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!