válasza:

válasza:A szaktárgyaimból nem, mert azok érdekeltek, de másból, pl. középiskolában töriből az évszámokat igen.
Hozzátenném még, hogy aztóta már szinte mindent tudok abból, amiket akkor puskáztam, szóval végülis jó helyre ment az ötös :)

válasza:Kedves kettes számú válaszoló!
Szerinted a jelenélegi tanárok nem voltak gyerekek? Hidd el ők is elkövették ugyanazokat a hibákat, mint Te fiatalkorodban. A tanár is ember és sok tanárnak vannak hibái. Csak a Te képzeletedben él az a kép, hogy minden tanár fedhetetlen, hiba nélkül és tisztességesen élte le az életét.
Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, de matematikatanárként a történelmi fogalmakat kipuskáztam néhány dolgozatban. Mondjuk az én időmben még kézzel írtuk a puskákat és nem a chatgpt segítségével írtuk meg a dolgozatokat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sztrozizgassunk kicsit.
Beszuntettek az okj klinikai higienikust ha jol tudom, az egyetem pedig 4 eves es nappali. Azert kerdezem mert sok egyetemi szak egeszsegtudomanyi karon indit levelezot, olyan is amihez sok gyakorlat szukseges. Ezert erdekelne.
Mit gondoltok, miért igen/ miért nem?
Több mint negyed évszázada tanítok, de azóta egyetlenegyszer sem volt ilyen mérés az iskolánkban, pedig nem egy pici, eldugott faluban levő, alig észrevehető iskola vagyunk.Honnan veszik egyáltalán azokat az adatokat, amelyek állítólag valahogy mindig azt mutatják,...
A megszamlalhatatlan cicis nénis újságon kivul egyszer kaptunk egy tálca májkremet,mert az ujsag koze volt berakva es a néni odaadta. Nyilvnan gyanus volt a súly miatt es visszaadtuk. De vadásztunk elozo evfolyamosoktol tankonyveket,kitoltott munkafuzeteket. Csomo...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!