Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanárok! Ti puskáztatok...

Tanárok! Ti puskáztatok valaha (amikor diákok voltatok)?

Figyelt kérdés

ápr. 25. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Persze, puskáztam. Sőt olyan is volt, hogy más helyett mentem el vizsgázni pénzért az egyetemen. De nem voltam olyan béna, hogy elkapjanak.
ápr. 25. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
#1 Példamutató tanár vagy.
ápr. 25. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A szaktárgyaimból nem, mert azok érdekeltek, de másból, pl. középiskolában töriből az évszámokat igen.

Hozzátenném még, hogy aztóta már szinte mindent tudok abból, amiket akkor puskáztam, szóval végülis jó helyre ment az ötös :)

ápr. 25. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kettes számú válaszoló!

Szerinted a jelenélegi tanárok nem voltak gyerekek? Hidd el ők is elkövették ugyanazokat a hibákat, mint Te fiatalkorodban. A tanár is ember és sok tanárnak vannak hibái. Csak a Te képzeletedben él az a kép, hogy minden tanár fedhetetlen, hiba nélkül és tisztességesen élte le az életét.

Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, de matematikatanárként a történelmi fogalmakat kipuskáztam néhány dolgozatban. Mondjuk az én időmben még kézzel írtuk a puskákat és nem a chatgpt segítségével írtuk meg a dolgozatokat.

ápr. 26. 09:42
 5/6 anonim válasza:
100%
érdemes puskát írni, mert azt legalább biztosan tudja az ember, hogy mi van a puskájában
ápr. 26. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Büszke nem vagyok rá, de nem is érzem, hogy ettől kevesebb lennék. Ahol meg lehetett úszni a magolást, azt, hogy értelmetlen, és haszontalan adatok, évszámok, definíciók legyenek a fejemben, ott mindig megtettem, mert sosem láttam értelmét - ezt tanárként is így gondolom. Nálam a dolgozatok túlnyomórészt pont ezért open-book jellegűek (vagyis használhatnak a diákok tankönyvet, órai vagy otthon készített jegyzetet hozzá). Nem arra vagyok kíváncsi, hogy mit tud szó szerint a könyvből felmondani, hanem arra, hogy ha találkozik egy komplex problémával, akkor hogyan talál rá megoldást. Kizárólag akkor követelem meg, hogy valamit bemagoljanak a diákok, ha olyan dologról van szó, amit az én tanáraim még úgy fogalmaztak meg, hogy "ezt álmodból felkeltve is tudnod kell".
ápr. 26. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Indulni fog-e valaha is a dentalhigienikus kepzes a Szegedi egyetemen levelezon?

Beszuntettek az okj klinikai higienikust ha jol tudom, az egyetem pedig 4 eves es nappali. Azert kerdezem mert sok egyetemi szak egeszsegtudomanyi karon indit levelezot, olyan is amihez sok gyakorlat szukseges. Ezert erdekelne.

Részt vettél valaha te magad, családtagod, ismerősöd, vagy legalább annak az ismerőse PISA-mérésen?

Több mint negyed évszázada tanítok, de azóta egyetlenegyszer sem volt ilyen mérés az iskolánkban, pedig nem egy pici, eldugott faluban levő, alig észrevehető iskola vagyunk.Honnan veszik egyáltalán azokat az adatokat, amelyek állítólag valahogy mindig azt mutatják,...

Létezik még újság gyűjtés az iskolákban? Mi volt a legjobb amit valaha talaltál a gyűjtés során?

A megszamlalhatatlan cicis nénis újságon kivul egyszer kaptunk egy tálca májkremet,mert az ujsag koze volt berakva es a néni odaadta. Nyilvnan gyanus volt a súly miatt es visszaadtuk. De vadásztunk elozo evfolyamosoktol tankonyveket,kitoltott munkafuzeteket. Csomo...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!