Az normális, hogy neptunból harmadszorra küldenek ösztöndíjat a félévben?

válasza:

válasza:Úgy tűnik, hogy nálatok havonta utalják.
Egyeteme válogatja, nálunk félévente utalták.

válasza:

válasza:Erről lehet szó. Csak azért tűnt furcsának, mert előző félévben is kaptam, de akkor csak egyszer. Lehet akkor nem érte el azt az összeget, hogy tbszörre utalják ki.
3. Ne aggódj, albérletre nekem sem lenne elég, tankolni besegít.
Kapcsolódó kérdések:
Június 5n megyek megint ha jó lesz. De nem tudom, szabadna ennek még mindig fájni? Sose volt még gyökér kezelésem.
A doki szerint nem para persze elsőnek őt kérdeztem , de kíváncsi lennék valaki volt hasonló helyzetben? Első terhességemmel nem emlékszem ilyenre, tudom higy gyengült ilyenkor az immunrendszer de ez szerintem kicsit sok már.
Egy egészséges kisfiú babócát várok, akinek nagyon örülünk és szeretni fogjuk, szóval igen, örülünk hogy egészséges, a neme másodlagos, de... Van már két középiskolás nagyfiam. Hiába tudtam, hogy kétesélyes a dolog, úgy örültem volna egy kislánynak. Már sosem lesz...
Mit lehet tenni az ajakherpesz ellen? 24/F
Hónap elején (6.-a körül) megjött és 7 napos volt, és pár napja volt 2-3 napig gyenge vérzés, most pedig megint tapasztaltam barnás-véres folyást. Mi lehet ez? 12/L.
Elsőnek egy alacsonyan szálló szúnyortírtó repülőtől ijedt meg, másfél hétig dadogott, szépen elmúlt. Néhány napra rá egy nyilvános WC kézszárítógépe ijesztette meg annyira, hogy sírt, és azóta sem akar bemenni WC nyilvános helyen. Egy hétig dadogott és elmúlt....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!