Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az normális, hogy neptunból...

Az normális, hogy neptunból harmadszorra küldenek ösztöndíjat a félévben?

Figyelt kérdés
Akinek a kreditindexe az átlag felett van, az kap valamennyi ösztöndíjad, de nekem harmadszorra utalják át ugyanazt az összeget ebben a szemeszterben. A kérdés, hogy ez valami hiba, vagy ennek így kéne lennie, továbbá ha ez hiba, akkor van e valami kötelezettségem értesíteni erről bárkit?

máj. 5. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
20 eve amikor egyetemista voltam, a tanulmanyi osztondij havi rendszeressegu volt, nem hiszem hogy ezen valtoztattak. Mit ir a szabalyzat?
máj. 5. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, hogy nálatok havonta utalják.

Egyeteme válogatja, nálunk félévente utalták.

máj. 5. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ti kaptok ösztöndíjat? Én 5,0-val nem kapok úgy, hogy albérletben élek, a szaktársaim meg bukdácsolnak kettesekkel meg bukással, meg Sopronban élnek luxus villában a Rózsadombon és ők meg mind kapnak...
máj. 6. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, az egyetemed nyilván havonta utal, méghozzá úgy, hogy az őszi félév alapján megállapított ösztöndíjat március-április-május-június-szeptember, a tavaszi félév alapján számoltat pedig október-november-december-január-február hónapokban kapod.
máj. 6. 14:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Erről lehet szó. Csak azért tűnt furcsának, mert előző félévben is kaptam, de akkor csak egyszer. Lehet akkor nem érte el azt az összeget, hogy tbszörre utalják ki.

3. Ne aggódj, albérletre nekem sem lenne elég, tankolni besegít.

máj. 6. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Tegnap harmadszorra lett gyökér kezelve a fogam most fáj egy kicsit ez normális ? Mikor csinálta nem éreztem semmit se nem fájt egyeltalán szurit se...

Június 5n megyek megint ha jó lesz. De nem tudom, szabadna ennek még mindig fájni? Sose volt még gyökér kezelésem.

10 hetes terhesként már harmadszorra esek ágynak làzzal. Ez normális?

A doki szerint nem para persze elsőnek őt kérdeztem , de kíváncsi lennék valaki volt hasonló helyzetben? Első terhességemmel nem emlékszem ilyenre, tudom higy gyengült ilyenkor az immunrendszer de ez szerintem kicsit sok már.

Normális ha elpityeredtem azon, hogy harmadszorra is kisfiút várok?

Egy egészséges kisfiú babócát várok, akinek nagyon örülünk és szeretni fogjuk, szóval igen, örülünk hogy egészséges, a neme másodlagos, de... Van már két középiskolás nagyfiam. Hiába tudtam, hogy kétesélyes a dolog, úgy örültem volna egy kislánynak. Már sosem lesz...

Ebben a hónapban harmadszorra menstruálok? :O

Hónap elején (6.-a körül) megjött és 7 napos volt, és pár napja volt 2-3 napig gyenge vérzés, most pedig megint tapasztaltam barnás-véres folyást. Mi lehet ez? 12/L.

2 éves 9 hónapos fiunk harmadszorra kezd erős zaj miatt dadogni két hónapon belül, ez normális, vagy nem is zaj, hanem valami baj állhat mögötte?...

Elsőnek egy alacsonyan szálló szúnyortírtó repülőtől ijedt meg, másfél hétig dadogott, szépen elmúlt. Néhány napra rá egy nyilvános WC kézszárítógépe ijesztette meg annyira, hogy sírt, és azóta sem akar bemenni WC nyilvános helyen. Egy hétig dadogott és elmúlt....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!