Túl sokat írtam a töri érettségihez, baj?
Sziasztok! A középszintű töri érettségiben a hosszú esszéhez (Rákosi-rendszer) nem egy, hanem 2 és kb. negyed oldalt írtam. Áthúzhatják a plusz rész?
segítség!!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Peldaul a "Petofi Sandor Tajkolteszete" tetelre talalok tobb mint 10 kulonbozo kidolgozott tetelt, es mindegyik tele van olyan dologgal, ami a tobbiben nincs. Igy csak ebbol a tetelbol kb 3 oldalas kidolgozast tudnek csinalni. Ez normalis? Azt tudom, hogy majd...
Sokat segítenének?
Vagy elég hozzá az évközbeni tanulás a végén egy kis ismétléssel? ( A jó érettségihez 80+ )
Jelenleg tizedikes vagyok. 2025-ben fogok érettségizni ha minden jól megy de az összes tanár úgy beszél rólay mintha fel lenne fújva az egész. Tényleg ennyire nehéz lenne? Őszintén megmondom nagyon izgulok már előre. Középszintű érettségi lesz némettel.
Emelt szintű érettségit teszek 42000 forintért másodjára. Kormányhivatalon keresztül. Az előző érettségin meg szivattak szóbelin (pont az elnök) nem a témához illő kérdéseket tett fel. A tanárom szerint is szakmailag nem a témához illő volt,erre fellebbeztem,...
(Eddig hármas voltam, és sokat felejtettem sajnos)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!