Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyi pontot fog...

Szerintetek mennyi pontot fog érni a tori esszém?

Figyelt kérdés
Most jöttem rá hogy a Németország terjeszkedéséhez Hitler helyett sztalint irtam szerintetek így is fognak adni pontot?alapvetően jó dolgokat írtam a tortenesekhez és fogalmakhoz csak össze kevertem sztalint hitlerrel.

máj. 6. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából a felét veszítetted el.
máj. 6. 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Közép vagy emelt? Nem mindegy ki javítja és hol. Ha minden más tökéletes és csak egyszer rontottad el, akkor szerintem nem nagy gond, bár biztos levonás, de ha többször egymás után felcserélted/csak Sztálint írtál mindenhova az nagyon súlyos probléma, az összes többi hibával együtt, mert valószínűleg lesznek, ha ezt is végig nem vetted észre.
máj. 11. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetetek lehetséges átjelentkezni másik egyetemre utolsó félévre?

ha már csak a szakmai gyakorlat és diplomamunka kellene?

Szerintetetek BGE-re megéri menni gazdálkodás és menedzsment szakra ha nem vesznek fel elte gazmen államira?

Eddig úgy voltam ,hogy elte gtk és utana bge állami de sokan rosszat mondanak a bge-ről ,hogy nem csinálnak semmit és ,hogy kamu egyetem, pedig a hvg diploma rangsorban elől van corvinus ,elte utan meg azert ide is kell 400 pont

Szerintetek 72. helyről bejutok a Berzsenyibe?

31-et vesznek fel és tavaly 73. volt az utolso akit felvettek😔Szerintetek van esélyem?

Az eduline pontszámító kalkulátora alapján 286 pontom van, a felvin viszont csak 235 jött ki, megnéztem, és mindent jól írtam be Szerintetek ilyenkor most mi van?

Eddig tök abba a hitbe voltam hogy pár pont kell, most viszont reménytelennek látom a helyzetet A másik kérdés: ha jól értelmezem, és sikerül mondjuk egy 50% os emeltet írni, az 50 pont Ha jól tudom 45% felett járnak az intézményi pontok, hogy pontosan mennyi azt nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!