Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A veszprémi Pannon Egyetem...

A veszprémi Pannon Egyetem tervez pszichológia mesterszakot indítani?

Figyelt kérdés
2024-ben indítottak BA-t, és tavaly is viszonylag szolidak voltak a ponthatárok. Viszont jelenleg nincs mesterszakuk, és az első BA-sok 2027-ben végeznek. Érdekelne, hogy terveznek-e számukra mesterszakot indítani?

jún. 1. 21:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

BME Munka-és szervezetpszichológia vagy ELTE pszichológia mesterszak (munka-és szervezet, klinikai-és egészségpszichológia vagy tanácsadás-és iskolapszichológia)?

Sziasztok! A BME és az ELTE pszichológia mesterképzése között vacillálok már nagyon régóta. Már nagyon döntenem kellene, mert már csak egy hónap van a végső sorrendmódosításig. A legnagyobb problémám az, hogy nem tudom ez mennyire igaz, hogy enm számít milyen...

Tapasztalatok a BME pszichológia mesterszakán?

Különösen a munka- és szervezetpszichológia specializáció érdekelne. Mennyire nehéz bekerülni, egyetemi légkör, oktatás minősége, elhelyezkedés, szakmai gyakorlatok etc.

Van itt olyan, aki BME munka-és szervezetpszichológiára jár?

Tudnátok mesélni róla? Milyen volt a felvételi beszélgetés? Milyenek a tárgyak és mennyire nehéz őket teljesíteni? Milyen a közösség, milyenek a tanárok? Akik már végeztek,azok mennyire könnyen tudtak elhelyezkedni és milyen pozíciókban? Milyenek a továbbképzési...

A budapesti egyetemek pszichológia mesterszakáról kérhetnék véleményeket, tapasztalatokat?

Főleg a tanácsadás- és iskolapszichológia, valamint a munka- és szervezetpszichológia specializáció érdekel.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!