Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen tapasztalatok vannak a...

Milyen tapasztalatok vannak a Eventus (Eger) Iskolával kapcsolatban? Érdekelne, milyen a tanárok hozzáállása, a diákok közössége és az iskola mindennapi működése.

Figyelt kérdés
Engem konkrétan a grafikus és a fotográfus szak érdekelne, ezért főleg erről szeretnék tapasztalatokat, véleményeket, személyes élményeket hallani.

jún. 6. 13:54
 1/2 anonim válasza:
Oda csak akkor menj ha szeretsz szenvedni, ha tanulni akarsz akkor ne
júl. 7. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Gyengeelméjűeknek van
júl. 7. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnázium érettségi utáni képzéseivel kapcsolatban tudnátok tapasztalatokat írni?

Sziasztok! Szeptemberben szeretnék elkezdeni egy egészségügyi asszisztens képzést, és láttam, hogy a fent írt iskolában ingyenes 2 vagy 3 éves képzésekre van lehetőség. Aki oda jár(t) tudna róla mesélni? Leginkább a gyakorlatra lennék kíváncsi, hogyan zajlik, de minden...

Milyen tapasztalatok vannak a Szolnoki SZC Petőfi Sándor Építészeti és Faipari Technikum és Szakképző Iskolával kapcsolatban? Érdekelne, milyen a...

Engem konkrétan a dekoratőr szak érdekel, ezért főleg erről szeretnék tapasztalatokat, véleményeket, személyes élményeket hallani.

Gimnáziumokkal technikumokkal kapcsolatban vannak tapasztalatok?

Sziasztok! Mi a véleményetek? Siófok Perczel Mór gimnázium,Krúdy, Veszprém Padányi, Noszlopy, Vetési, Lovassy,Ipari, SEF, Jendra, Balatonfűzfő Öveges, Balatonalmádi kéttannyelvű gimi! Köszönöm visszajelzéseteket! Min.pontszámokkal kapcsolatban ha van tapasztalat! Köszönöm

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!