Pázmány vagy Károli pszichológia inkább? Sürgős mert júli7-ig lehet sorrendet módosítani.
Levelező érdekelne. Második diploma lesz. Karolin a levelező tudom hogy hétfői napokon szokott lenni ami előny hogy nem péntek szombatot foglalja be család elől. Pázmány p-szo. Viszont egy ismerőstől aki Károli pszichót kezdte el nagyon rosszakat mesélt, abba is hagyta még félév közben.
Valakinek tapasztalat két egyetem levelező szakáról?
Nagy segítség lenne mert magas a pontszámom, tuti felvesznek mindkét helyre, innentől már csak az a kérdés melyik legyen előbb?
Egyelőre Károli van első helyen de minden szempontot , tapasztalatot szeretnék tudni hogy jó döntést hozzak.
Köszi, ha segítesz! :)

válasza:

válasza:Mindkét helyen kb ugyanolyan nehéz a képzés. Talán a Pázmány kicsit elméletibb/tudományosabb, de a Károli is elég erős, ugyanazt a diplomát kapod mindkét helyen, és nagyon senkit se fog érdekelni, hogy hol végeztél. Válaszd azt, amelyik kényelmesebb.
1 ismerős storyjára pedig szerintem nem érdemes hallgatni. Ha valaki itthagyja ezt a szakot, az általában azért van, mert sokan azt hiszik, hogy itt csak olvasgatni kell önismereti dolgokról, holott valójában elég kemény statisztikát, meg neurobiológiát zúdítanak rád, amire nincsenek felkészülve az ilyen emberek, de ez nem az egyetem hibája

válasza:Kapcsolódó kérdések:
tavaly 431 pont volt a határ, tavalyelőtt pedig 408.
Kívancsi vagyok mi a legnepszerűbb amivel mennek. Én biologiat írtam, amivel valszeg nem jártam a legjobban. Úgy tudom külömben, hogy a legtobbet törit írnak.
Számolgatom a pontokat és nem biztos hogy bekerülök államira ha elkezdem önköltségesen mennyire nehéz átkerülni államira?
A legtöbb egyetemen 440 és 470 között szokott alakulni a ponthatár, ezzel szemben tavaly az EKKE-n 414 volt, a Pannonon pedig tavaly 421, előtte 366. Ez utóbbi végképp nagyon kirívó.
2024-ben indítottak BA-t, és tavaly is viszonylag szolidak voltak a ponthatárok. Viszont jelenleg nincs mesterszakuk, és az első BA-sok 2027-ben végeznek. Érdekelne, hogy terveznek-e számukra mesterszakot indítani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!