Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Veszprém pszichológia?

Veszprém pszichológia?

Figyelt kérdés
Sziasztok, megjelöltem Veszprémben a pszichológiai szakot. 380 pontom van, tavaly 366 volt a ponthatár. Szerintetek emelkedhet annyit hogy kevés legyen a ponton? A segítséget előre is köszönöm !

júl. 4. 13:21
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

"Sziasztok, megjelöltem Veszprémben a pszichológiai szakot. 380 pontom van, tavaly 366 volt a ponthatár. "

Nem, 2024-ben volt 366 a ponthatár (ami sokkolóan alacsony volt egy pszichó szakhoz képest), tavaly 421 volt.

[link]

Emellett összességében idén mintegy 170 fővel többen jelentkeztek, így nem is valószínű, hogy csökkenni fog a ponthatár.

júl. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Milyen Veszprémben élni és egyetemen tanulni? Szeretitek a várost?

Debrecenből tervezek menni oda pszichológiát tanulni albérletbe, mivel van 3 kutyám. Ijesztő a hatalmas távolság, de egyben vonz is. Úgy tervezem, ha nem jön be, akkor egy év után átvesznek Debrecenbe (ha bizonyos feltételeknek megfelelek), és akkor...

Veszprémi pszichológia szakról mi a véleményetek?

Van olyan jó, mit a nagy egyetemeké? Érhet később hátrány, ha ide megyek?

A veszpremi Pannon Egyetem pszichologia szakorol tudnatok meselni egy kicsit?

Levelezon alatalanossagban milyen gyakran kell bejarni? Illetve alapvetoen a pszichologia szak is erdekelne,hogy nagyvonalakban milyen targyakra kell szamitani, mennyire nehezen teljesitheto. Szerintetek erdemes lenne belevagni munka mellett, ugy ,hogy messzirol jarnek be?

A veszprémi Pannon Egyetem tervez pszichológia mesterszakot indítani?

2024-ben indítottak BA-t, és tavaly is viszonylag szolidak voltak a ponthatárok. Viszont jelenleg nincs mesterszakuk, és az első BA-sok 2027-ben végeznek. Érdekelne, hogy terveznek-e számukra mesterszakot indítani?

Veszprém Pannon pszichológia szak nagyon kezdetleges?

Sziasztok! Idén jelentkeztem, ugyan csak 3. helyen a Pannon Egyetem pszicho szakra. Az idő elteltével viszont egyre jobban vágynék már, hogy szabaduljak Kelet-Magyarországról, így megfontolnám, hogy előre hozzam Veszprémet. Van tapasztalatotok az egyetemnek ezzel...

Tud ajánlani valaki veszprémi pszichlógust?

Olyan ember kéne, aki tényleg jó a munkájában, és ténlyeg ért hozzá. Teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi. Illetve jó lenne tudni, hogy mennyiért vállalnak, vagy hogy egyetemistaként van-e esetleg valami kedvezmény. Próbáltam beírni google-be, de hát egyrészt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!