Kifogásolhatja valaki?
Figyelt kérdés
Tanév végén, vagy mondjuk ballagás miatt, egy szaktanár ajándékozhat-e az ő tárgyából kiemelkedő néhány diáknak jutalomkönyveket a saját otthoni könyvtárából?júl. 4. 21:36
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Tuti lesz olyan helikopterszülő, aki kifogásolja, mert mindig vannak negatív emberek, akik nem a jó szándékot nézik, hanem a belekötni-valót keresik. De emberileg, jogilag nincs ezzel szerintem semmi gond.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
júl. 5. 07:33
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Persze.
Azt csinál a saját konyveivel, amit csak akar.
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Én is kaptam az osztályfőnökömtől olyan könyvet, amit ő vett, nem az iskola (Feynmann: A fizikai kérdések jellege), és így személyre szabott ajándék volt. Ugyanazt megvettem tévedésből másik címen (mármint másik kiadó más címen kiadta ugyanazt) évtizedekkel később. Aztán nekem is lett egy fizika iránt érdeklődő diákom, és neki ajándékoztam, mintegy folytatva a sort :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat is.
júl. 6. 05:05
Kapcsolódó kérdések:
Miért korlátoz le folyton a messenger? Azt írja büntetésből nem küldhetek (első alkalommal 1) majd három napig üzenetet senkinek, mert valami...
járt már így valaki, mit lehet tudni erről? eddig még soha nem taapsztaltam
Jogilag, illetve akármilyen módon mennyire kifogásolható ez?
Az iskola értesítést küld a gondviselőnek x igazolatlan hiányzás után, jogilag nincs ilyen fogalom, hogy gondviselő. Törvényes képviselő van, de mivel betölti az ember a 18. életévet, és cselekvőképes nagykorú lesz, ez is megszűnik. A 18. életévét betöltött diák nem...
Miért engedik, hogy ilyen állatkínzásra buzdító verseket tanítsanak a gyerekeknek?
Magyarországon minden hüllő és kétéltű faj védett. Akkor miért kell a gyerekeket arra bíztatni, hogy verjék agyon a "rút" varangyot? Az is védett állat, és hasznos is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!