Milyen a Jelky András Iparművészeti Szakgimnázium festő szaka?

válasza:Nem érdemes.
Egy kiemelkedő (!) képességű 14 éves gyerek helye nem a "muveszlelkek" között van, hanem egy erős gimnáziumban, ahol olyan alapozást kap, amivel 4 évvel később bármilyen irányban tovább mehet.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A nehéz alatt azt értem, hogy mennyire túlterheltek a diákok. Akik odajárnak azok hogy érzik? Kb. mennyi órátok van egy nap, hogy néz ki az órarend? Szerettek oda járni? Mennyi időtök jut másra is a tanuláson, rajzoláson kívül? Mennyire komoly a művészeti képzés, nagyon jól kell rajzolnod? :D
Olyanok akik most járnak oda? Milyen színvonalú az oktatás, a diákok és az iskola felszereltsége? Grafikus szak érdekelne.
Leginkabb a kiskepzo erdekelne,balakinek van valami tapasztalata.a paszpartuzast szeretik?
Nagy dilemmában vagyok a szakok sorrendje miatt. A grafikus és a festő között vacilálok, hogy melyiket írjam be első helyre. Így aki oda jár eltudná nekem mesélni, hogy a festő szakon pontosan mit is csinálnak. (Lehetőleg ne azt írd, hogy festenek :) ) A válaszokat előre is köszönöm.
Ugyértem: Milyen a közösség/tanárok? A szakma ér is valamit vagy fölösleges? Hogy készítenek fel az érettségire? Főleg odajárok illetve már végzett emberek véleménye érdekel. - Egy kilencedikes lány
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!