A szülők tegeződnek a tanárokkal?
Amikor én voltam iskolás akkor csak az alsó tagozatos tanítónővel tegeződtek mert ismerték, ő is a faluban lakott. Későbbi tanáraim a közeli városból valóak voltak, őket nem ismerték, igy magázódtak.
Most mi a szokás?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Alsós tanítóval + felsős osztályfőnökkel tegeződtem mindig.
Szaktanárokkal, igazgatóval viszont magázódás ment.
Kapcsolódó kérdések:
Gondolok itt: kávé, üdítő, pogácsa stb? Ha egyszer lenne érettségi, akkor még talán elmegy. De most írt az osztályfőnök, hogy hétfőn 7 gyerek előrehozottan érettségizik, és nekünk szülőknek kell gondoskodni a vizsgabizottság jólétéről. Ez régen is így volt?
Középkorúnál picit idősebb felnőttként írom most nektek fiatalok ha pályát választotok ha ezeket látjátok azt a szakmát azonnal hagyjátok ott. Miért végezzetek el olyan szakmákat amit fönökök nélkül is tudtok magatok végezni „bojlerszerelő, kisgépszerelő,...
8.-os gyerkőc. Felvételi lement, fel is vették az első helyre. Jó tanuló, de így második félévre már nehezebben tanul. Nincs kedve, és mondja mindig, hogy "már úgysem számítanak a jegyek" Tanul-tanul azért most is, de keveset. Két tantárgyból négyesre áll,...
Tudom, hogy jó lenne valami plusz szakot elvégezni, de 200.000 Ft/félév alatt nem nagyon van. Érdemes belevágni, vagy túl nagy kiszolgáltatottság?
Engem speciel annyira átbasztak ezzel, hogy azért állok a csövesség határán, mert tanultam. Az emberek 90 százalékánál jobban tudom a magyart, a törtenelmet és a földrajzot. A matekot és fizikát az emberek 95 százalékánál tudom jobban, valószínűleg kis tanulással...
Bevett szokás, hogy délután a sulik előtt várakoznak a szülők, és egyesével adják haza a gyerekeket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!