Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE-BTK pszichológián támogat...

ELTE-BTK pszichológián támogatnák, ha szláv nyelveken szeretnék publikálni?

Figyelt kérdés
júl. 8. 14:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg őket. De szerintem nem.
júl. 9. 00:31

További kérdések:

Én a Debreceni gimnáziumokról kérdeznék. ☺️ Szerintetek melyik a legjobb gimnázium és miért? Milyen a két református iskola? - Melyik a jobb?...

Melyikben a legjobb a közösség ? Amelyik iskolába van biosz kémia szak melyiket ajánlanátok? Melyik gimiből lehet bejutni orvosira jó hírű erős+ nem a legjobb de be lehet kerülni? Ha nem vesznek fel véletlenül.

Nektek mi a véleményetek az Újpesti Babits Mihály Gimnáziumról?

Ezt főleg azoktól kérdezem, akik oda járnak/jártak. Ha esetleg valaki tudna írni véleményt az iskoláról, hogy milyen oda járni, a diákokról/tanárokról az jó lenne! Oda szeretnék jövőre felvételizni, de nem szeretnék úgy jelentkezni, hogy nem tudom hogy érdemes e oda...

A Pannon Oktatási Központnál beiratkozásnál írunk szintfelmérőt? Felnőttképzés lenne és gimnázium.

10 éve végeztem szakiskolában, eldöntöttem, hogy kellene az érettségi, hogy utána más utat válasszak. Viszont kicsit parázok, hogy felvételikor kell írni valami hasonlót, ezért szeretnék érdeklődni, hogy mennyire kell tartanom tőle. :'D

Jövőre szeretnék jelentkezni a Debreceni Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumba,főleg a biológia szak érdekel. Hány ponttal vettek fel titeket? Milyen...

Mennyire segítik a diákokat, akik orvosira szeretnének menni ? A kémiát is emelt szinten tanitják ? Vagy az ilyenkor hogy van ? Milyenek a tanárok? Előre is köszönöm a válaszokat!🙂

A debreceni Tóth Árpád Gimnáziumba szeretnék menni és kíváncsi lennék azok véleményére, akik oda járnak vagy oda jártak. Milyen az iskola...

A biológia–kémia tagozat mennyire erős? Milyen a szóbeli felvételi, mire érdemes készülni? Milyen rendezvények vannak ? Köszönöm ! 🙂

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!