ELTE-BTK pszichológián támogatnák, ha szláv nyelveken szeretnék publikálni?
További kérdések:
Melyikben a legjobb a közösség ? Amelyik iskolába van biosz kémia szak melyiket ajánlanátok? Melyik gimiből lehet bejutni orvosira jó hírű erős+ nem a legjobb de be lehet kerülni? Ha nem vesznek fel véletlenül.
Ezt főleg azoktól kérdezem, akik oda járnak/jártak. Ha esetleg valaki tudna írni véleményt az iskoláról, hogy milyen oda járni, a diákokról/tanárokról az jó lenne! Oda szeretnék jövőre felvételizni, de nem szeretnék úgy jelentkezni, hogy nem tudom hogy érdemes e oda...
10 éve végeztem szakiskolában, eldöntöttem, hogy kellene az érettségi, hogy utána más utat válasszak. Viszont kicsit parázok, hogy felvételikor kell írni valami hasonlót, ezért szeretnék érdeklődni, hogy mennyire kell tartanom tőle. :'D
Mennyire segítik a diákokat, akik orvosira szeretnének menni ? A kémiát is emelt szinten tanitják ? Vagy az ilyenkor hogy van ? Milyenek a tanárok? Előre is köszönöm a válaszokat!🙂
A biológia–kémia tagozat mennyire erős? Milyen a szóbeli felvételi, mire érdemes készülni? Milyen rendezvények vannak ? Köszönöm ! 🙂
Minden tapasztalatnak és véleménynek nagyon örülnék. Köszönöm előre is!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!