Mik a tapasztalaitok a tempus esti sulival?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Nagyon kevés infót találok PPKE-s gólyatáborról, remélem valaki válaszol. :) Illetve, a koli milyen? Melyik a jobb - a kettő pesti közül? Azt látom, hogy régebben több kolija volt, meg a vallásos kolikkal problémáztak, de én nem vagyok pogány, szóval...
Sziasztok! Egyetemválasztás előtt állok, azonban csak jövő évben kezdenék, mivel még maradok középiskolában ötödéven. Azt tanácsolták, hogy érdemes most beadnunk a jelentkezésünket, hiszen veszteni nem tudunk vele, és jövőre teljesen megváltozik a felvételi...
Idén jelentkeztem. A terv az, hogy teljes állas mellett csinálom. Annyi előnyöm van, hogy 5 percre lakom a munkahelyemtől, így hétköznap délutánonként is tudok valamennyi időt szakítani a tanulásra, de most nagyon beszarattak, hogy így is vért fogok izzadni. Akinek van...
Azoktól szeretnék véleményt hallani akik oda járnak, milyenek az osztályok közössége, tanárok illetve ilyesmiket.:)
Tudom, sok ilyen kérdés van már, de ahogy láttam mind régebbi, és kíváncsi vagyok friss véleményekre/tapasztalatokra is. Bármit szívesen meghallgatok ezzel kapcsolatban:) Pl. hol gyakorlatiasabb a képzés, milyenek az órák, milyen a közösségi élet, stb., de tényleg...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!