Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Első osztályos gyerekek...

Első osztályos gyerekek tankönyveit be szokták még fedni mintás könyvfedőkkel?

Figyelt kérdés
aug. 5. 20:43
 1/5 XXXBalazs ***** válasza:
94%
Átlátszóval szoktuk.
aug. 5. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Átlátszót kért a tanító mindig, mert az elsős még nem biztos, hogy tudja, melyik a matekkönyve. Ha a cicás munkafüzetet felemeli, mindegyik megkeresi ugyanazt a saját holmiját között.
aug. 5. 23:50
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk csak átlátszó lehet
aug. 5. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Majd a mihazánk lefóliázza vagy mi érted...
tegnapelőtt 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak átlátszóval
tegnapelőtt 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Régebben (60-as,70-es,80-as években) tényleg kevesebb volt a tanulnivaló az általános iskolában?

Apukám állítása szerint régebben nem kellett annyit tanulni általános iskolában mint most, de szerintem (ismétlem, szerintem!) csak a gyerekek lettek degeneráltak😀.

A tanároknak hobbija a gyerekekkel megutáltatni egy tantárgyat vagy éppen az egész iskolát?

Fiam 4. osztályos lett, de még el sem indult az év, a tanárok már osztogatják az egyeseket. Nálunk is ezt csinálták úgy 25-30 éve, de mostanság már van ez a digitális kultúra és még egyéb dolgok. Szegényeket rengeteg inger éri, túl vannak terhelve. A kisfiam eddig...

A pécsi Művészetibe mennyire nehéz bejutni?

Milyen képességű gyerekeket vesznek fel?

Mi a véleményetek a Soproni Német Nemzetiségi Ált Iskoláról?

Sok rosszat hallottam róla a német oktatás miatt, ahol heti 5 órában csak a nyelvtant magoltatják kisiskolás gyerekekkel. A közeli lakóparkból is inkább a városba cipelik a gyereket emiatt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!