Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » "OKJ" tanfolyam becsatlakozás...

"OKJ" tanfolyam becsatlakozás képzés indulása utána 1-2 hónappal?

Figyelt kérdés
Csinált már valaki itt ilyet? Mik a tapasztalatok?

aug. 27. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ, hogy mennyit haladtak az 1-2 hónap alatt
aug. 27. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Nem lehetetlen.

El kell kérni az addig leadott anyagot fel kell venni a ritmust.

Ez az egy - két hónapos lemaradás teljesen jól működhet egy 9 hónapos vagy annál hosszabb kifutású tanfolyam esetén.

Azonban egy 4 hónapos tanfolyamnál ahol már jó esetben akár a tananyag felét is leadhatták mielőtt becsatlakozol már gázosabb.

Ilyet még nem csináltam de olyat igen hogy nem abba a csoportba vettek fel amit szerettem volna és átkértem magam abba ami hamarabbi vizsgára készít fel ott már lement az első két konzultáció a tízből.

Nem volt nehéz felvenni a fonalat mert volt szabadidőm amikor tudtam akár egész nap a tananyaggal foglalkozni.

aug. 28. 07:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából van gyakorlatom bőven a szakmában, csak papír kéne. Tehát olyat is lehet akár, hogy átkéreckedek?
aug. 28. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet . TO tud segíteni konkrétan.
szept. 1. 09:50

További kérdések:

Milyen jellegzetes szagok, illatok emlékei maradtak meg benned általános iskolás korodból?

80-as években mint derült égből a villámcsapás, egyszercsak divatba jött a szagos radír. Mikor valaki szagolgatta, úgy gondolta hogy egy kis darabot miért is ne nyomna fel az orrába jó mélyen, hátha akkor jobban érzi a finom tutti-frutti illatot. Vagy pedig így...

Ki dönti el és mi alapján, hogy mi lesz tantárgy gimnáziumban és mi nem? Például a közgazdaságtan és jog, természettudományok 11-12.-ben stb. miért...

Nem azért, de a dráma, média és hasonlók teljesen felesleges tárgyak egy amúgy nem művészeti, azon belül is dráma szakos és még csak nem is médiatagozatos gimiben. Az egész egyedül időrablásra jó, de arra mesterien. Az ének, meg a művészettörténet még hasznos lehet,...

Tudtok ajánlani emberséges esti gimnáziumot Budapesten 11. osztálytól?

Sziasztok! Egy elég nagy dilemmában vagyok, és minél előbb döntést kéne hoznom, mert nyakamon vannak a vizsgák. Jelenleg 11. osztályos vagyok egy esti gimnáziumban, de sajnos számomra tarthatatlan a tempó, mivel negyedévente vannak a vizsgák, és irreálisan nagy a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!