Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A GDE-n miért nem indítanak...

A GDE-n miért nem indítanak mesterséges intelligencia informatikus MSc-t?

Figyelt kérdés
Szinte minden informatikai egyetem indítja. Pannon, EKKE, Pázmány, SZéchenyi stb... A GDE miért nem? Indíthatnák akár távoktatásban vagy levelezőn is (mint a mérnökinfó MSc-t).

szept. 2. 18:25
 1/1 anonim válasza:
Felesleges a mesterséges intelligencia, másoknak természetes sincs. Akiknek még van, az ai elveszi
tegnapelőtt 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem indult végül a mesterséges intelligencia informatikus MSc az EKKE-n?

Elég nagy durranásnak ígérkezett. Én ugyanitt fejeztem nemrég proginfó BSc-t, első helyen jelentkeztem az AI MSc-re. És biztos voltam benne hogy indul, és felvesznek. Felvételi elbeszélgetésen meg is mondták, hogy találkozunk szeptemberben (végül is tényleg fogunk,...

A Mesterséges intelligencia informatikus msc szak az ELTE-n vagy a BME-n tekinthető erősebbnek?

Sziasztok, nem találtam sehol se infót, hogy a két egyetemen miben tér el a képzés (tárgyak, tanárok, színvonal etc.). Megköszönöm, ha bárkinek van rálátása, és azt meg is osztja :)

SZE hallgatók, mit gondoltok a mesterséges intelligencia tárgyról?

Van itt valaki az oldalon, aki leírná milyen tapasztalatai vannak? Ahogy én tudom nem egyszerű teljesíteni a tárgyat. Esetleg valami tipp, hogy könnyebben tudjam teljesíteni?

Mesterséges intelligencia informatikus MSc ÓE?

Tudom hogy még egyszer se indult a szak, de kíváncsi lennék a véleményeitekre. Proginfón végeztem (ELTE), de mesterre levelezőn szeretnék járni (dolgozom), és az ELTE-n, BME-n csak nappalin indítják a szakot, ezért mennék az ÓE-re. Előreláthatólag milyen lesz a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!