5 éves tecnikumba jàrok egy eleg nehéz iskolába, 9,10,osztaly elszállt a fejem felett osztalytásraim mondták a valaszokat dolgozataim 4-5 most kaptam észbe 11.be hogy mi lesz az érettsegin mennyire nehéz ha innentől tanulok ahogy tudok?

válasza:

válasza:felelés nem volt sosem?
alapoktól kellene kezdeni, megfizetni a hanyagságod árát, ha akarsz valami tudást.
ez rajtad áll, mennyire vagy hajlandó tenni is érte

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az lenne a kérdésem, hogy mikor kell hívjam a cégeket hogy tudok-e menni hozzájuk gyakorlatra? Már februárba intéznem kell a papírokat vagy hogy van? Mert már a következő nyár maradt csak hiszem akkor már 6. féléves leszek. Nagyon elvagyok veszve. Tudnátok segíteni?...
Föci, töri és matek tárgyak közül kettőt szeretnék kezdeni szeptemberben. Ezeket jelöltem be. Nem a válaszok fognak dönteni, csak érdekel, hogy mennyit kell naponta tanulni egy ilyen szakon. Átlagosan 2 max 3 órát szánnék rá itthon naponta, hétvégén is. Ha az van hogy...
ugye 1, 40 vagyok a szakmai tantárgyamból, és kíváncsi vagyok, hogy félévkor megbukok-e, vagy az ösztöndíjjat megszüntetik-e? (kontextus ahogy a kérdésben is fel van tüntetve: 5 Éves technikumon vagyok, nem tudom számít e)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!