Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Iden fogok ágazatizni mechatro...

Iden fogok ágazatizni mechatronikán! technikumba járok és az érdekel mikre számithatok kerdesekbe illetve gyakorlatokba nagyon félek tőle hogy megbukok es leginkabb mibol all 9. vagy 10es tananyag? nemtudom mitevo legyek.😞

Figyelt kérdés

szept. 2. 22:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Ugyan más ágazat, de a lányom júniusi ágazatija után bizton állíthatom, hogy megbukni művészet. Nyugi! Az egész idei évetek a gyakorlásról fog szólni.
szept. 3. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

9.-ben milyen tananyagok tanulnak?

Minden tantárgyból 16/f

Te támogatnál-e egy olyan oktatási rendszert/iskolát ahol a tananyagok mind geográfiából indulnak ki és abból vannak tematizálva?

matematika-integrálva aktuális témákba, földmérés, környezeti tanulmányok szociostatisztika, gazdaságtan vallástörténelem-geográfiai elterjedés, fő állítások, fő nézetek és történelem, minden nagyobb vallás alapjait oktatnák, kritikákkal...

Hányadikos tananyag a hiperbola?

(Mikor kerül elő legelőször?)

Kik, milyen alapon döntötték el, mi tartozik közismereti és szakmai tananyagba?

Általában azt mondják, a gimnáziumokban csak közismereti tananyagot oktatnak, a szakközepekben van szakmai is, de csak ami annak a szakközépnek a profilja. Én már korábban jártam gimnáziumba, nem tudom, most hogy van, de akkor pl. kémiaórán megtanították rengeteg...

Miért ennyire fontos emelt matek érettségin a valószínűségszámítás és a kombinatorika, amikor csak kis tananyagok?

A hosszú feladatoknál rendszerint előjön egy részfeladatként, de van, hogy már az elején is. Nem kételkedem benne, hogy fontos lehet bizonyos területeken, de azért az algebrához, analízishez, geometriához/trigonometriához képest jóval kevésbé hangsúlyos a...

Milyen a MATE gazdinfó képzése? Megfelelő színvonalúnak találjátok az oktatást, a tanárokat, a tananyagot?

Érdekelne, mert oda szerettem volna jelentkezni levelezőre, de hallottam másoktól, hogy több sebből vérzik a képzés.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!