Iden fogok ágazatizni mechatronikán! technikumba járok és az érdekel mikre számithatok kerdesekbe illetve gyakorlatokba nagyon félek tőle hogy megbukok es leginkabb mibol all 9. vagy 10es tananyag? nemtudom mitevo legyek.😞

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden tantárgyból 16/f
matematika-integrálva aktuális témákba, földmérés, környezeti tanulmányok szociostatisztika, gazdaságtan vallástörténelem-geográfiai elterjedés, fő állítások, fő nézetek és történelem, minden nagyobb vallás alapjait oktatnák, kritikákkal...
(Mikor kerül elő legelőször?)
Általában azt mondják, a gimnáziumokban csak közismereti tananyagot oktatnak, a szakközepekben van szakmai is, de csak ami annak a szakközépnek a profilja. Én már korábban jártam gimnáziumba, nem tudom, most hogy van, de akkor pl. kémiaórán megtanították rengeteg...
A hosszú feladatoknál rendszerint előjön egy részfeladatként, de van, hogy már az elején is. Nem kételkedem benne, hogy fontos lehet bizonyos területeken, de azért az algebrához, analízishez, geometriához/trigonometriához képest jóval kevésbé hangsúlyos a...
Érdekelne, mert oda szerettem volna jelentkezni levelezőre, de hallottam másoktól, hogy több sebből vérzik a képzés.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!