Előrehozott érettségi kérdés?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lehet nagy baromságot kérdezek, de egy ideje már zavar:
Ugye előrehozott érettségi után kaptunk egy törzslapot, amin rajta volt az eredmény meg minden. Na most ezt itthon nem találom, elvileg már beadtuk de én nem emlékszem. Felhívtam a sulit, és azt mondták ott van. Szóval ha nincs meg itthon, akkor ők még ott meg tudják nézni? Mert elég tré lenne ha ezen múlna az érettségi.
2. kérdés: Ugye akkor holnap nekem nem kell bemenni angolra? Nem megírni, hanem intézni, aláírni valamit (angolból csináltam)
2014. máj. 7. 20:28
1/3 anonim válasza:
Hát, ha egyszer azt mondták az iskolában, hogy ott van, akkor ott van. Mi a probléma? Holnap semmi tennivalód nincs.
2/3 A kérdező kommentje:
Oks köszi :) csak mert nem emlékeztem hogy beadtam, lehet hogy elveszett.
2014. máj. 7. 21:47
3/3 anonim válasza:
Jókor jut eszedbe. Be kellett adnod, amikor jelentkeztél az érettségire. Ha nincs meg, el sem fogadhatták volna a jelentkezésedet.
Mit akarsz aláírni, ha nem érettségizel? Aludd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!