Júniusban megtekintjük a kijavított érettségi írásbeliket, azután mit csinálnak vele?
Valahova beírkálják az eredményeket (meg bizonyítványt állítanak ki)
Bizonyos ideig biztos, hogy megőrzik
Látom, megint megy a hasraütéses "okos" tippelgetés. Akkor legyen itt egy helyes válasz is.
Ha észrevételt tettél a javításra, akkor odaadják egy másik tanárnak, aki felüljavítja, különben odaadják az elnöknek, aki a középszintű dolgozatok javítását átnézheti és a nyitóértekezleten módosítási javaslatot tehet, ha nem jól van javítva valami. Általában az elnök nem nézi végig az összeset, hanem csak néhányat. (Az emelt szintűeket ő nem bírálhatja felül.) Ezután csatolják a vizsga irataihoz, és legalább egy évig megőrzik. Általában nem dobják el rögtön egy év után, mert túl nagy munka volna foglalkozni vele, hanem időnként kampányszerűen selejtezik a lejártakat, amikor elfogy a tárolóhely, de ezt már iskolája válogatja, hogy oldják meg. Egy év után akár el is kérheted.
Te nem tudhatod, ki vagyok, de ha tudod, sincs jogod ideírni, mivel mindenki maga dönti el, hova írja ki a nevét. Egyébként pedig az 54%-os ámokfutóra gondoltam.
A kérdés az volt, hogy mit csinálnak a dolgozatokkal a megtekintés után, erre válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!