Szerintetek van esélyem bekerülni Károli-anglisztikára?
Figyelt kérdés
Megnéztem, hogy tavaly 356 volt a ponthatár, de kevesebben is jelentkeztek, mint idén tavaly előtt meg 402. Én olyan 370-380 pontot saccolok magamnak, mert az emelt angolt eléggé elrontottam a hallott szöveg értésével... De az emelt ugye +50 pont, van egy német nyelvvizsgám, az +28... Az első helyen az ELTE-t jelöltem meg, de az tuti felejtős. Szerintetek a Károli összejöhet? Félek...:(2014. máj. 12. 13:50
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, idén után lenne egy vessző. :D
2014. máj. 12. 13:51
2/3 anonim válasza:
Ha jól tudom július 28-a körül derül majd ki! Addig mi sem tudunk pontosat, de amiért ilyen lelkiismeretes vagy szerintem simán sikerülni fog. Ez a megérzésem! Pedig én múltkor is megéreztem, hogy nem lesz világvége szóval nyugi a megérzéseim be szoktak jönni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!