Más is csalódott a BME-ben?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 21:12
1/8 anonim válasza:
biztosan.. én pl nem, tudtam mire számítsak.. miért, mi a bajod?
2/8 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy nehéz lesz, de nem az a bajom, hanem az oktatás színvonala és az oktatók hozzáállása.
2016. jún. 19. 21:23
3/8 anonim válasza:
fejtsd már ki nekem privátban pls :)
5/8 anonim válasza:
Hát én ELTE-s vagyok, de én is nagyot csalódtam benne. Most diplomáztam és hát nem készített fel egyáltalán a munkámra.
6/8 TamásTóth válasza:
Leírhatnád, pontosan melyik karra jársz és mi a probléma. Nekem is jöhet privi, vagy akár ide is leírhatod.
7/8 anonim válasza:
Ha az elején vagy még, akkor ez természetes. Néhány tárgy kivitelezése és néhány oktató hozzáállása tényleg borzalmas. Ezeket le kell nyelni, de egy idő után változik a téged oktatók hozzáállása, és a sok sz.patás helyett arra mennek, hogy mérnököt faragjanak belőled (nálunk tipikusan 3. évtől).
8/8 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit mindenki csalodik. Legalabbis en is nagy egyetemre jarok, en is csalodtam egy kicsit, tobb ismerosom corvinusrol, bme-rol szinten igy erez. Szerintem mindenki ugy megy egyetemre hogy kicsit tulmisztifikalja az elejen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!